Home Huisdieren Blinde pet voelt armen om zich heen en smelt als man zegt: ‘Jij bent van mij’

Blinde pet voelt armen om zich heen en smelt als man zegt: ‘Jij bent van mij’

0
Blinde pet voelt armen om zich heen en smelt als man zegt: ‘Jij bent van mij’


Toen Lee Asher van Asher Home voor het eerst een hulpeloze pet zag genaamd Kleine Beer, wist hij dat hij hem moest redden. De kleine pup was helemaal alleen gevonden en zijn hartverscheurende verhaal raakte Lee’s hart onmiddellijk. Een vrouw had de pup gevonden en naar het asiel gebracht. Vanwege de gezondheidsproblemen van de hond nam een ​​vrijwilliger van het asiel contact op met Lee, ervan overtuigd dat hij Kleine Beer kon helpen terwijl het asiel dat niet kon. Vanaf dat second veranderde het leven van Kleine Beer ten goede.

YouTube

Lee kon de situatie van de pet niet geloven. Kleine Beer werd waarschijnlijk gedumpt vanwege zijn gezondheidsproblemen, wat Lee niet kon geloven. Het uiterlijk van Kleine Beer was zo vertederend dat Lee gekscherend dacht dat hij droomde. De kleine pup zag eruit als een donzige, lieve beer. De pup deed Lee’s hart smelten bij elke kwispeling van zijn staart. Terwijl Kleine Beer zich met zijn kleine pootjes aan hem vastklampte, beloofde Lee van hem te houden en ervoor te zorgen dat hij zich nooit meer zorgen hoefde te maken.

YouTube

Kleine Beer had echter een aanzienlijk gezondheidsprobleem: hij had geen volledig gevormde ogen. Hij had ‘micro-ogen’ die operatief verwijderd moesten worden. Hoewel hij pijnmedicatie gebruikte, had Kleine Beer dringend medische tussenkomst nodig. Desondanks kon Lee niet anders dan dol zijn op de kleine, babybeerachtige pet.

Nadat hij Kleine Beer thuis had gebracht, besloot Lee hem een ​​paar dagen gescheiden te houden van de relaxation van zijn honden. Dit zou Kleine Beer de tijd geven om zich aan zijn nieuwe omgeving aan te passen en de liefde en aandacht te krijgen die hij nodig had. In de tussentijd was Lee van plan hem naar de dierenarts te brengen voor controle en een oogoperatie te plannen.

Op dag twee met Kleine Beer nam Lee hem mee naar de trimmer voor een broodnodig dangerous en knipbeurt. Daarna gingen ze naar de dierenarts, waar Kleine Beer werd gecontroleerd en zijn operatie werd gepland. Al snel kreeg de pup zijn ingreep en hij deed het geweldig! Nu aan zijn medische behoeften was voldaan, was het tijd voor Kleine Beer om de relaxation van zijn nieuwe familie te ontmoeten.

Lee was opgewonden om Kleine Beer aan de roedel voor te stellen, en de ontmoeting verliep beter dan hij had gehoopt. De andere honden waren zachtaardig en liefdevol met de blinde pet, gaven hem kusjes en verwelkomden hem in hun gezin. Kleine Beer paste zich snel aan zijn nieuwe omgeving aan en navigeerde met zijn andere zintuigen door de wereld.

YouTube

Ondanks zijn blindheid floreerde Kleine Beer in zijn nieuwe huis. Hij verkende het bos met zijn nieuwe broers en zussen, vertrouwend op zijn reukvermogen en aanraking om hem te begeleiden. Lee kon niet dankbaarder zijn dat hij Kleine Beer in zijn leven had, en de liefde tussen hen was duidelijk.

Door Kleine Beer te redden redde Lee Asher niet alleen het leven van de pup, maar gaf hij hem ook een kans op een mooie toekomst. Om Kleine Beer te ontmoeten en hem in Lee’s armen te zien smelten, scroll je naar de onderstaande video.

‘DEEL’ om dit verhaal door te geven aan een vriend of familielid

Klik hieronder op ‘DELEN’ om het door te geven aan een vriend of familielid!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here