Home Bedrijf Ultieme Web optimization-gids over hoe u 100.000 bezoeken per maand by way of Google kunt krijgen

Ultieme Web optimization-gids over hoe u 100.000 bezoeken per maand by way of Google kunt krijgen

0
Ultieme Web optimization-gids over hoe u 100.000 bezoeken per maand by way of Google kunt krijgen


De meningen van ondernemers die bijdragen, zijn die van henzelf.

De meest opmerkelijke bedrijven en web sites kunnen de magische 100.000 bezoekers per maand bereiken. Talloze bedrijven met een hoog potentieel verliezen de strijd om paginaweergaven simpelweg omdat ze niet weten hoe. Er zijn echter enkele factoren waarmee u rekening moet houden voordat u aan deze zoektocht naar meer klikken begint.

Om te beginnen is er geen one-size-fit oplossing die voor elke nichewebsite werkt. Het werk dat betrokken is bij het genereren van 100.000 organische bezoeken per maand varieert voornamelijk afhankelijk van het volgende:

  • Het concurrentievermogen van uw area of interest.
  • De kwaliteit van uw inhoud.
  • De autoriteit en het backlinkprofiel van het domein van uw web site.

Web optimization Het kan overweldigend zijn als u meer te weten komt over de verschillende factoren en statistieken die 100.000 organische bezoekers genereren. U moet zich echter vooral op deze drie factoren concentreren:

  • Zoekwoorden en concurrentieonderzoek.
  • Inhoudsorganisatie — pijlerpagina’s en inhoudsclusters.
  • Implementeer uw Web optimization-inhoudsmachine.

Laten we elk van deze variabelen eens nader bekijken!

Verwant: Hoe u de digitale aanwezigheid van uw merk kunt laten groeien van 0 naar 100.000 volgers in slechts 6 maanden

Zoekwoorden onderzoek

De eerste stap is om in de zoekwoorden van uw concurrenten te duiken en deze te filteren op de volgende zoektermen trefwoorden waar je voor kunt rangschikken. Gebruik een instrument als Ahrefs of Semrush om direct het totale quantity voor zoekwoorden te vinden.

Als uw organische zichtbaarheid relatief zwak is in vergelijking met die van uw concurrenten, raden we u aan geen zoekwoorden met een hoog quantity en veel vraag te gebruiken en u in plaats daarvan te concentreren op zoekwoorden met een middellange en lange staart. Deze trefwoorden zijn specifieker en minder competitief en bieden de mogelijkheid om inhoud af te stemmen op specifieke zoekintenties en hogere rankings te behalen voor verschillende termen.

Inhoudelijke organisatie

Nu u uw doelzoekwoorden heeft, is de volgende stap pijlerpagina’s maken naar uitlinken inhoud clusters voor de onderwerpen die u wilt targeten. Dit betekent dat u de trefwoorden op natuurlijke wijze in uw inhoud gebruikt en ervoor zorgt dat uw inhoud related is voor uw doelgroep doelgroep.

Het mooie van het maken van pijlerpagina’s en inhoudsclusters zit niet alleen in de interne koppelingen en de actuele autoriteit die kunnen worden gemaakt, maar ook de verschillende termen, quantity en moeilijkheidsgraden waarmee u meer zoekwoorden kunt rangschikken.

Wat zijn pijlerpagina’s en inhoudclusters?

Pijlerpagina’s zijn de belangrijkste pagina’s die actuele autoriteit op uw web site opbouwen. Deze pagina’s zijn doorgaans lange, gedetailleerde artikelen die een bepaald onderwerp gedetailleerd behandelen. Pijlerpagina’s zijn gekoppeld aan clusters van andere inhoud (blogs en artikelen over dezelfde of verwante onderwerpen), waardoor ze vanwege hun semantische relevantie hoger kunnen scoren in de zoekresultaten.

Een blik op de meest gezaghebbende web sites zal uitleggen hoe deze pagina’s eruit zien. De “Aandelen”-pagina van Investopedia is hier een goed voorbeeld van: deze pijlerpagina bevat de “cluster” van alles wat met “Aandelen” te maken heeft.

Bij het plannen en bouwen van inhoud is het essentieel om:

Kies de juiste onderwerpen voor uw pijlerpagina’s: Concentreer u op de relevante onderwerpen voor uw doelgroep, waarbij u prioriteit geeft aan een hoog zoekvolume zonder een laag quantity te verwaarlozen. U kunt hulpprogramma’s voor zoekwoorden zoals Ahrefs of Semrush gebruiken om onderwerpen te vinden die een behoorlijk verkeerspotentieel vertonen met een hoog zoekwoordvolume, maar met voldoende concurrentie die laag genoeg is om te kunnen rangschikken.

Creëer inhoud van hoge kwaliteit: Pijlerpagina’s zullen fungeren als de eerste bronpagina’s voor uw lezers. Deze artikelen moeten informatief, gezaghebbend en actueel zijn, met een verscheidenheid aan mediavormen zoals afbeeldingen en video’s. Google geeft de voorkeur aan inhoud die gezaghebbend en betrouwbaar is. Met dit in gedachten moet u proberen inhoud te schrijven die moeilijk te reproduceren is voor concurrenten en uw publiek enige praktische waarde te geven op foundation van hun zoekintentie.

Optimaliseer uw pijlerpagina’s voor Web optimization: Optimaliseer uw pijlerpagina’s door de juiste zoekwoorden in de koppen en hoofdteksten te plaatsen en geef backlink-vermogen door aan uw andere pagina’s met interne hyperlinks. Zorg ervoor dat de navigatie gebruiksvriendelijk en logisch georganiseerd is. U moet ook een call-to-action op elke pijlerpagina opnemen om bezoekers naar conversie te leiden.

Pijlerpagina’s en inhoudclusters zijn een krachtige Web optimization-strategie voor het genereren van organisch verkeer van Google. Door inhoudsclusters te maken die zijn gekoppeld aan pijlerinhoud, kunt u een netwerk van onderling verbonden pagina’s creëren die allemaal rond een specifiek onderwerp zijn gecentreerd, waar u waardevolle bronnen voor uw publiek kunt creëren en uw kansen op een rating in de zoekresultaten kunt vergroten.

Verwant: 11 effectieve marketingstrategieën om uw startup te stroomlijnen

Ideas om pijler- en clusterpagina’s voor nichewebsites te schrijven:

Start met een sterke pijlerpagina als foundation voor uw inhoudscluster, waarbij u uw onderwerp diepgaand behandelt en relevante zoekwoorden op de hele pagina gebruikt. Nu u een sterke pijlerpagina heeft, kunt u beginnen met het identificeren van de meer specifieke onderwerpen binnen de pijlerfocus voor uw clusterinhoud.

Elk inhoudscluster moet zich op één onderwerp concentreren, waarbij elk stuk teruglinkt naar de pijlerpagina.

Denk er bij het opzetten van interne hyperlinks aan:

  • Gebruik relevante trefwoorden in uw ankertekst.
  • Plaats hyperlinks op prominente locaties. Een veel voorkomende praktijk is om ze contextueel aan het start of aan het einde van de inhoudsclusters te plaatsen.

Ontwikkel uw Web optimization-inhoudsmachine

De meeste web sites met 100.000 bezoeken per maand hebben een consistente inhoud die de web site actueel en related houdt. Zorg ervoor dat u betrouwbare inhoudsexperts uitbesteedt of delegeert en uw inhoudsoutput bijhoudt met instruments zoals Luchttafel.

Er zijn veel manieren waarop u de productie van inhoud kunt benaderen, maar over het algemeen heeft u een staff van ten minste één Web optimization-editor en één schrijver nodig om tot consistente uitvoer van hoge kwaliteit te komen.

U moet van plan zijn deze teamleden uit te rusten met een redactionele kalender voor het vooraf plannen van inhoud en het instellen van codecs voor briefings en inhoudssjablonen om uw inhoudsproductie constant te houden. U kunt het proces van het maken van sjablonen en Web optimization-briefings voor uw schrijvers vereenvoudigen met behulp van instruments zoals Swiftbrief.com, Key phrases Insights of ChatGPT.

Rating op Google betekent het produceren van goedgeschreven, gezaghebbende en nuttige inhoud die tastbare waarde heeft in de ogen van uw doelgroep.

Het creëren van de juiste inhoud is een belangrijke taak die verschillende subtaken omvat, zoals het volgen van interne hyperlinks voor de juiste ankers, ervoor zorgen dat de onderwerpen met de juiste optimalisatie worden behandeld, en andere taken.

Bent u klaar om 100.000 bezoeken per maand te behalen?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here