Home Auto Tesla $ 7.500 tegoed vooraf, Toyota betaalbare EV’s, Ram elektrische bestelwagens: As we speak’s Automobile Information

Tesla $ 7.500 tegoed vooraf, Toyota betaalbare EV’s, Ram elektrische bestelwagens: As we speak’s Automobile Information

0
Tesla $ 7.500 tegoed vooraf, Toyota betaalbare EV’s, Ram elektrische bestelwagens: As we speak’s Automobile Information


Toyota twijfelt over de levensvatbaarheid van betaalbare elektrische voertuigen. Ram introduceert een reeks elektrische bestelwagens. En Tesla-kopers kunnen nu vooraf het EV-belastingvoordeel van $ 7.500 krijgen, als ze daarvoor in aanmerking komen. Dit en meer, hier bij Inexperienced Automobile Stories.

Tesla is begonnen met het toepassen van de EV-belastingkrediet op het second van aankoop– by way of zijn eigen web site en van invloed op het bedrag dat kopers vooraf moeten betalen bij de aankoop van een nieuwe Tesla. In aanmerking komende kopers zijn verantwoordelijk voor het bepalen of zij in aanmerking komen, met identify in het licht van de aangepaste maxima voor het brutohuishoudinkomen. Dat gezegd hebbende, halen nu minder Tesla-modellen de bezuinigingen, als gevolg van meer beperkingen op de inkoop van batterijmaterialen die voor 2024 zijn geïntroduceerd.

De opstelling van Ram ProMaster EV elektrische bestelwagen modellen werd dinsdag onthuld. Deze voorwielaangedreven bestelwagens hebben een accupakket van 110 kWh, goed voor een actieradius van wel 260 kilometer, en zullen, met hun focus op last-mile-bestelwagens en uitrustingen voor werkwagens, wedijveren met de Rivian EDV, Mercedes eSprinter en Ford. E-doorvoer.

En dan heb je het blijkbaar nog niet eens over de Nissan Leaf, of de Chevy Bolt EV. Toyota is de nieuwste autofabrikant de levensvatbaarheid van een betaalbare elektrische auto verwerpen—in dit geval specifiek voor de Europese markt. Toyota’s ontwikkelingsbaas voor die markt zei onlangs dat de premie voor elektrische auto’s pas zal verdwijnen als er een “substantiële verschuiving in de kosten van batterijen” plaatsvindt – gevoelens die parallel lopen met die die onlangs door de CEO van Honda zijn geuit, wat duidt op een betaalbare kleine EV komt misschien niet tot 2030. Dit, dat en wat dan ook. Dit en meer, hier bij Inexperienced Automobile Stories.

____________________________________________________

Volg Inexperienced Automobile Stories op Fb En TwitterenLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here