Home Bedrijf Nvidia is de goedkoopste manier om in AI te investeren, zegt Bernstein-analist, nadat de aandelen in een jaar zijn verdrievoudigd – Superior Micro Gadgets (NASDAQ:AMD), Marvell Tech (NASDAQ:MRVL)

Nvidia is de goedkoopste manier om in AI te investeren, zegt Bernstein-analist, nadat de aandelen in een jaar zijn verdrievoudigd – Superior Micro Gadgets (NASDAQ:AMD), Marvell Tech (NASDAQ:MRVL)

0
Nvidia is de goedkoopste manier om in AI te investeren, zegt Bernstein-analist, nadat de aandelen in een jaar zijn verdrievoudigd – Superior Micro Gadgets (NASDAQ:AMD), Marvell Tech (NASDAQ:MRVL)De torenhoge waarderingen van NVIDIA Corp NVDA kan investeerders tot nadenken stemmen, maar volgens een senior analist zullen de aandelen van de chipmaker blijven stijgen.

Wat is er gebeurd: Ondanks zorgen over de hoge waarderingen van Nvidia, zegt senior analist Bernstein Stacy Rasgon vertelde CNBC woensdag dat de aandelen van het bedrijf naar verwachting zullen blijven stijgen. De aandelen van de chipmaker bereikten onlangs recordhoogtes en werden daarmee het vierde meest waardevolle bedrijf in de S&P 500, volgens een rapport door Enterprise Insider.

Rasgon, die een koersdoel van 700 greenback voor Nvidia heeft, gelooft dat de development op het gebied van kunstmatige intelligentie de prestaties van het bedrijf zal blijven stimuleren. Hij wees erop dat Nvidia’s laatste winstrapport een omzetstijging van 279% liet zien ten opzichte van het voorgaande jaar.

Ondanks de snelle stijging van de aandelenkoers beschouwt Rasgon de multiples van Nvidia als zeer aantrekkelijk, waardoor het een van de goedkoopste manieren is om in het AI-thema in de ruimte te investeren. Hij merkte op dat andere bedrijven in dezelfde ruimte, zoals Geavanceerde micro-apparaten, Inc. AMD En Marvell Know-how Inc MRVLzijn veel duurder.

“Het is eigenlijk, als je het gelooft, een van de goedkoopste manieren om het AI-thema in de ruimte te spelen”, zei hij.

“AMD is veel duurder dan Nvidia, Marvell is veel duurder dan Nvidia, zelfs Intel, ze verschillen op dit second niet zoveel van elkaar.”

Zie ook: Hoe Beamr-technologie machine studying kan stimuleren

Waarom het uitmaakt: Dit is niet de eerste keer dat Rasgon de waarde van Nvidia benadrukt. In december beschreef hij Nvidia als het “goedkoopste AI-spel”, waaraan hij dit toeschreef de AI-revolutie dat had ook de aandelen van Nvidia verdrievoudigd.

Eerder diezelfde maand wees Rasgon er ook op dat Nvidia de goedkoopste waarderingen had sinds 2011 cryptocurrency-zeepbel barstte in 2018wat dit toeschreef aan de AI-revolutie die de aandelen van Nvidia had verdrievoudigd

Nvidia heeft enorm geprofiteerd van de generatieve AI-golf die werd geïnitieerd door OpenAI’s lancering van ChatGPTeen beslissing die een mijlpaal werd in de kunstmatige intelligentie.

Lees volgende: ‘Dogecoin Killer’ Shiba Inu ziet het brandpercentage met 1600% stijgen: 88 miljoen tokens worden op één dag naar een dode portemonnee gestuurd

Afbeelding through Shutterstock


Ontworpen door
Benzinga NeuroBewerkt door

Kaustubh Bagalkote


Het op GPT-4 gebaseerde Benzinga Neuro-contentgeneratiesysteem maakt gebruik van het uitgebreide Benzinga-ecosysteem, inclusief native information, API’s en meer, om uitgebreide en actuele verhalen voor u te creëren.
Kom meer te weten.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here