Home Concert Hartverscheurend liefdesverhaal in een koffiebar

Hartverscheurend liefdesverhaal in een koffiebar

0
Hartverscheurend liefdesverhaal in een koffiebar


Oorspronkelijk gepost op: http://www.simplethingcalllife.com/

Redditor Tyler Wattley heeft dit verhaal doorgegeven:

“Ik was in de koffieshop van mijn faculty toen twee oudere mannen binnenkwamen en aan de andere kant van de kamer gingen zitten. Een van de mannen begon over zijn vrouw te praten, en toen hij de andere man naar zijn vrouw vroeg, werd dit gezegd.’

Voorraad

Man…Ik was 21 toen ik haar ontmoette. Ik zag haar aan de andere kant van de kamer en niemand hoefde mij te vertellen wie ze was. Ik zei tegen mijn vriend ‘daar gaat mijn vrouw’, en de relaxation is geschiedenis.

Dat meisje was iets anders, man. Elke dag ging ik twaalf uur lang naar mijn werk en toen ik thuiskwam, stond het eten op tafel op mij te wachten. Nadat de kinderen sliepen, waren we allebei zo moe dat we gewoon meteen naar mattress gingen en elkaar vasthielden. Ik was altijd tevreden met de wetenschap dat ze daar was. Ik vertelde haar elke avond dat het prima met mij ging zolang zij daar was.

Ze was mijn koningin, man. Ik vertelde haar elke dag dat zij de koningin van mijn hele leven was. En ze dwong me de hele tijd om de man te zijn die ik moest zijn. Ze spoorde me aan om God te zoeken, Hem te volgen en Hem lief te hebben met heel mijn hart. Ze heeft me ertoe aangezet een betere vader te worden; Je kunt het aan mijn kleine meisjes vragen en zij zullen je vertellen dat we niet zouden zijn waar we nu zijn als ze ons niet beter bleef maken. Sommige mensen hebben daar gewoon een manier voor, weet je? Sommige mensen zorgen er gewoon voor dat je een betere man wilt zijn.

Op een dag begon ze ziek te worden. In het start maakte ik me niet zoveel zorgen, omdat iedereen wel eens ziek wordt, maar de doktoren leken te denken dat dit iets was waar we ons zorgen over moesten maken. Nou, ze hadden gelijk.

Ze vroeg me of ik met iemand anders zou trouwen als ze stierf. Ze maakte zich er zorgen over. Ze kon zich niet voorstellen dat ik met een andere vrouw zou zijn. Ik vertelde haar dat ik nooit een tweede koningin zou kunnen krijgen. Maar weet je wat? Ze geloofde mij niet.

Dat meisje keek me in de ogen en zei: ‘Ik ken je beter dan dat! Jij bent het soort man dat een vrouw aan zijn zijde nodig heeft. Je zou niet alleen gelukkig kunnen zijn!’

Ik keek haar recht in die grote bruine ogen aan en zei:

‘Suiker, ik heb geen vrouw nodig in mijn leven, ik heb jou nodig. Je bent de enige voor mij.”

Nou, nadat ze er een jaar tegen had gevochten, veranderde er veel. Toen ik thuiskwam, stond er geen eten meer op tafel. In plaats daarvan werkte ik twaalf uur per dag en kwam ik thuis. Ik droeg mijn vrouw uit mattress en bracht haar naar de tafel. Ik kookte het avondeten terwijl zij naar me zat te kijken, en we praatten alsof er nooit iets was veranderd.

Soms zaten we samen te eten en te glimlachen en waren we gewoon blij dat we naar elkaar konden kijken. Op de slechte dagen gaf ik haar te eten… Ze huilde en verontschuldigde zich, maar ik zei tegen haar dat ik daar voor was. Ze was zo ziek, man. Ze was gewoon zo ziek. Ze kon bijna niets doen.

Zodra we gegeten hadden, droeg ik haar naar mattress en legde haar neer, en ik kroop naast haar in mattress en hield haar huge zoals vroeger, en alles was in orde.

Zoals ik al eerder zei, het maakte niet uit wat er aan de hand was, zolang ik haar maar in mijn armen kon houden. Maar ik kon maar vier uur achter elkaar bij haar liggen, need dan moest ik opstaan ​​en haar dat medicijn brengen. Maar die vier uur ertussen dat ik daar gewoon naast haar mocht zijn… man, dat had ik niet voor niets willen ruilen!”

Er viel een lange stilte, een diepe vrede die niemand van ons, afluisteraars, durfde te verstoren met ons slecht vermomde gesnuif.

‘Maar het lichaam kan maar een beperkte hoeveelheid aan, weet je,’ vervolgde de man. “Het duurde twee jaar nadat ze ziek was voordat het de overhand kreeg. Ik zag het aankomen, en zij ook.

We wisten allebei dat ze er niet meer van terug zou komen, maar het voelde nog steeds alsof het uit het niets kwam. Ik bedoel… de ene dag ligt ze in mijn armen, en de volgende dag is ze weg.

In eerste instantie werd ik er dood van, maar het duurde niet lang voordat ik besefte dat ze beter af was. Ze hoefde geen medicijnen meer te nemen, ze hoefde niet meer van mijn vieze kookkunsten te eten. Het enige waar ze zich nu zorgen over hoefde te maken was het prijzen van de Heer!

Weet je wat me nog steeds bezighoudt man? Ik weet niet wat ik met haar spullen moet doen. Ik bedoel… ik kan er niet vanaf komen. Al haar kleren liggen nog in de kast, ik heb overal foto’s van haar, haar kant van het mattress is precies zoals ze het heeft achtergelaten. Ik wil gewoon geloven dat ze er nog is. Mijn dochters zeggen dat ik het daar weg moet halen en het huis moet opknappen, maar ik heb mijn hele leven met haar in dat huis doorgebracht. Wat mij betreft is het nog steeds ons thuis.”

Opnieuw viel er stilte in de kamer. Niemand van ons had ooit een man met zo’n absoluut respect en zoveel bewondering horen spreken. Het was duidelijk dat hij die vrouw echt had liefgehad en aanbeden, en dat zou niet snel veranderen.

De andere oude man verbrak de stilte en zei…

“Man, dat moest zo moeilijk zijn. Ik bedoel… zo voor haar zorgen en alles voor haar moeten doen.’

Er verscheen een glimlach op het gezicht van de oude man. Zijn hele gezicht lichtte op en hij zei…

‘Broeder, het was mijn voorrecht om mijn koningin internet zo lang te mogen dienen als ik.’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here