Home Huisdieren De moeder van deze pup had moeite om hem te voeden na een auto-ongeluk, maar jouw vrijgevigheid heeft geholpen!

De moeder van deze pup had moeite om hem te voeden na een auto-ongeluk, maar jouw vrijgevigheid heeft geholpen!

0
De moeder van deze pup had moeite om hem te voeden na een auto-ongeluk, maar jouw vrijgevigheid heeft geholpen!


Wanneer u producten koopt van de iHeartDogs-winkelgaat een deel van de winst naar Higher Good Charities, een organisatie die veel dieren in nood helpt. Het GOODS-programma van Higher Good Charities doneert voedsel en andere essentiële benodigdheden aan reddingsacties en schuilplaatsen om honden in nood een tweede kans op leven te geven. Deze donaties kunnen de levens van honden redden, zoals deze Xoloitzcuintle (Mexicaanse haarloze hond) genaamd Cholo.

Cholo is de hond van Niobis Oakley, en ze zijn dol op elkaar. Maar toen Niobis een auto-ongeluk kreeg dat een grote impression op haar leven had, kon ze niet goed voor Cholo zorgen. Ze had moeite om hem het gezonde dieet te geven dat hij verdiende, omdat ze te maken had met haar eigen medische behoeften.

Haarloze hond en zijn mens

Daarom heeft Hearts Alive Village in Las Vegas haar finest gedaan om Cholo gezonde maaltijden te bieden through hun huisdiervoedingsprogramma. Terwijl Niobis herstelt van een operatie, hoeft ze zich geen zorgen meer te maken over haar pup, omdat hij de essentiële benodigdheden krijgt die hij nodig heeft.

“Met steun van voedsel en dierbenodigdheden krijgt Cholo maandelijks goede, gezonde voeding en wordt hij verwend met veel speelgoed. Niobis herstelt van een operatie na haar auto-ongeluk en heeft een stressvrij leven kunnen leiden dankzij de steun die haar pup maandelijks van ons krijgt”, schreef Hearts Alive Village.

Elke donatie is belangrijk

Hearts Alive Village kan Cholo en andere dieren in nood van voedsel voorzien dankzij het GOODS-programma. Met deze donaties kunnen ze de dieren steunen die ze redden, terwijl ze ook ouders van huisdieren in de gemeenschap helpen.

Haarloze hond met shirt

“We delen drie keer per week voedsel uit aan het publiek en het voelt geweldig om te zien hoe ze met hun huisdieren komen en hun auto volladen met voedsel en benodigdheden. We hebben absoluut elke maand vrachtwagens nodig om steun te kunnen blijven bieden aan de lokale reddingsgroepen en het grote publiek”, schreef Hearts Alive Village.

Wanneer u producten koopt in de iHeartDogs-winkel, helpt u honden zoals Cholo gelukkig en gezond te blijven. Zelfs kleine aankopen kunnen een groot verschil maken voor honden in nood. Dus bedankt aan alle helden die bij iHeartDogs hebben gewinkeld om impression te maken!

De volgende producten bieden hondenvoer van hoge kwaliteit voor opvangcentra en reddingsacties, waardoor ze meer van hun kostbare geld kunnen reserveren voor medische kosten, benodigdheden en het verspreiden van de boodschap over hun adopteerbare pups. Kom meer te weten.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here