Home Auto BMW-fabriek Spartanburg gaat een end-to-end AI-robot gebruiken

BMW-fabriek Spartanburg gaat een end-to-end AI-robot gebruiken

0
BMW-fabriek Spartanburg gaat een end-to-end AI-robot gebruiken


Je volgende BMW X5 kan worden gebouwd door een mensachtige bot – Plant Spartanburg om de end-to-end AI-robot van Figure te gebruiken

Je volgende BMW X5 zou kunnen worden gebouwd door een mensachtige robotic, aangezien BMW en AI-robotica-startup Determine vandaag een commerciële overeenkomst hebben aangekondigd om de mensachtige robotic van Determine, aangedreven door end-to-end AI, te gebruiken in het personeelsbestand van Plant Spartanburg. Onze BMW X5 op de Maleisische markt is CKD, maar de pakketten komen van Plant Spartanburg.

De Figuur 01-robot begint met het uitvoeren van vijf taken die één voor één worden uitgerold. De bot zal de komende 12 tot 24 maanden zijn tijd besteden aan coaching in hoe hij dit moet doen. De Determine 01 wordt aangedreven door end-to-end AI, wat betekent dat hij wordt getraind in het uitvoeren van taken door te kijken hoe mensen deze uitvoeren, in plaats van dat de taak zelf als een routine in het systeem wordt geprogrammeerd. We hebben end-to-end AI eerder behandeld in onze verhaal over de aansturende AI-systemen van Tesla en Comma.

Hieronder vindt u een video waarin Figuur 01 koffie zet nadat hij 10 uur lang heeft getraind hoe hij dit moet doen. Een eenvoudige taak met behulp van een koffiemachine met pads in plaats van een espressomachine met een portafilter die gevuld moet worden met koffiedik en aangedrukt moet worden, enz., maar het is een start.

Wilt u uw auto verkopen? Verkoop het met mijnTukar.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here