Home Sport Bernhard Langer maakt verbluffende Masters-aankondiging

Bernhard Langer maakt verbluffende Masters-aankondiging

0
Bernhard Langer maakt verbluffende Masters-aankondiging


Op woensdag, Bernard Langer kondigde aan dat 2024 zijn laatste optreden op Augusta Nationwide als concurrent zal zijn.

De 2-voudig Masters-kampioen besloot om maak het officieel voorafgaand aan het PGA Tour Champions-seizoen op Hawaï, per golfkanaal.

In april markeert hij zijn 41e carrièrestart bij Augusta Nationwide. In 1982 maakte hij zijn debuut op het historische circuit. Amper drie jaar later received hij in 1985 zijn eerste groene jasje. Acht jaar later veroverde hij in 1993 voor de tweede keer de Masters.

“Het is spannend”, zei Langer woensdag. “Tegelijkertijd ben ik me ervan bewust dat ik 3-ijzers en 2-hybriden ga slaan als de jongens 9-ijzers in de inexperienced slaan, en dat is moeilijk om tegen te concurreren. Maar het is een uitdaging en ik ga uitdagingen meestal niet uit de weg.”

De afgelopen twee jaar miste hij de reduce omdat hij er in die vier rondes niet in slaagde lager dan 74 te schieten. In de voorgaande 17 begins in Augusta behaalde Langer slechts één Prime-20-finish.

Hij werd de meest winnende Champions Tour-speler aller tijden toen Langer het afgelopen jaar zijn 46e overwinning behaalde op de US Senior Open. Die overwinning leverde hem later dit jaar toegang tot het US Open-veld in Pinehurst op, wat waarschijnlijk ook zijn laatste begin in dat grote kampioenschap zal zijn.

Meest recentelijk verdienden hij en zijn zoon Jason hun derde PNC-kampioenschap en vijfde general voor Workforce Langer afgelopen december.

Het volledige interview met Langer wordt om 17.00 uur uitgezonden op Golf Channel, terwijl het netwerk van plan is een voorproefje te geven van het Champions Tour 2024-seizoen.

Savannah Leigh Richardson is een golfstafschrijver voor SB Nation’s Enjoying By. Volg ons voor meer golfverslaggeving @_PlayingThrough op alle grote sociale platforms. Je kunt haar ook volgen op Twitter @SportGirlSL en Instagram @savannah_leigh_sports.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here