Home Bedrijf Merkopbouw – Naomi Simson

Merkopbouw – Naomi Simson

0
Merkopbouw – Naomi Simson


Merkopbouw begint in de opstartfase

Geen enkele zakenreis is lineair. Een merk opbouwen terwijl je trouw blijft aan het doel en klantgericht blijft, is de rol van elke startende ondernemer. Toch kan het een uitdaging zijn om te investeren in systemen en mensen om schaalgrootte mogelijk te maken. Ook als oprichters kan het op een bepaald punt in de reis vermoeiend zijn. Tijd hebben om na te denken, te regenereren en opnieuw op te laden kan moeilijk zijn.

Merkopbouw gebeurt door middel van relaties en cruciaal daarvoor is de manier waarop uw group spreekt over het bedrijf waarvoor ze werken. Het verenigen van het group voor het doel en het hebben van gedeelde waarden is van cruciaal belang.

In deze aflevering van Met de hand geplukt podcast Saksische Phipps Mede-oprichter 12 months 13 reflecteert op de groei, maar vraagt ​​zich af: “Hoe kunnen we de energie en het enthousiasme van een start-up behouden als een bedrijf begint op te schalen?” Dit is geen eenvoudig antwoord, maar mensen en cultuur vormen de kern van alle grote verhalen over merkgroei.

“Hoe schakel je de ‘haaien’ uit en vind je adviseurs en investeerders die je helpen het merk op te bouwen?” Saxon vraagt ​​zich af wanneer mensen verschillende meningen hebben, het moeilijk kan zijn om trouw te blijven aan het doel en er tegelijkertijd voor te zorgen dat het bedrijf wendbaar genoeg is om ideeën van buitenaf te integreren.

“Hoe houd je de merkopbouw centraal in de bedrijfscultuur?” Dit blijft een van de belangrijkste groeivragen, hoe je mensen kunt inspireren om een ​​groeimindset te hebben.

“Als bedrijfseigenaar die meedogenloos werkt, hoe weet je wanneer je een pauze moet nemen?” De kans krijgen om diepgaand werk te doen kan een hele uitdaging zijn als de operationele activiteit van de dag elke bedrijfseigenaar kan overspoelen.

Saxon deelt graag enkele van de uitdagingen die hij en zijn medeoprichters en group ervaren. Nu er meer dan 20 medewerkers zijn aangesloten sinds deze laatste teamfoto is genomen, is het van cruciaal belang dat het bedrijf gefocust blijft op waarom, waar en hoe zij waarde leveren en de wereld een betere plek maken.

“Year13 is een doelgerichte digitale onderneming die zich inzet om huidige en toekomstige jonge Australiërs te inspireren en te ondersteunen om hun potentieel te bereiken en te slagen in het leven na faculty. De primaire focus van Year13 ligt op drie belangrijke markten, namelijk werkgelegenheid, onderwijs en reizen, met als uiteindelijk doel om het vertrouwde portaal te worden voor alle jonge Australiërs om aan een breed scala aan behoeften te voldoen die ze tegenkomen als ze een onafhankelijke volwassene worden. www.jaar13.com.au

Sluit me bij mij aan voor deze prachtige editie van Met de hand geplukt…je zult trots zijn op dit succesverhaal van een Australische start-up.


Ook gepubliceerd op Medium.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here