Home Wereldnieuws Reside updates over de oorlog tussen Israël en Hamas, het laatste nieuws uit Gaza

Reside updates over de oorlog tussen Israël en Hamas, het laatste nieuws uit Gaza

0
Reside updates over de oorlog tussen Israël en Hamas, het laatste nieuws uit Gaza


Het gezondheidszorgsysteem in Gaza is ingestort en de belegerde enclave ervaart “een ramp voor de volksgezondheid”, zei Lynn Hastings, de hoogste humanitaire functionaris van de VN voor de bezette Palestijnse gebieden, woensdag, eraan toevoegend dat ongeveer een miljoen mensen – of bijna de helft van de bevolking van Gaza – zijn samengedrukt in Rafah in het zuiden. President Biden zei dat “willekeurige bombardementen” de internationale steun voor Israël erodeert, in een van de scherpste kritieken van Israëls naaste bondgenoot op zijn offensief in Gaza sinds het start van de laatste oorlog met Hamas.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here