Home Amusement Ranbir Kapoor vliegt volgend jaar naar Los Angeles voor het pre-bezoek van Ramayana: rapport

Ranbir Kapoor vliegt volgend jaar naar Los Angeles voor het pre-bezoek van Ramayana: rapport

0
Ranbir Kapoor vliegt volgend jaar naar Los Angeles voor het pre-bezoek van Ramayana: rapport


Ranbir Kapoor boekt veel succes sinds de launch van Sandeep Reddy Vanga’s Animal. De movie is niet alleen zijn grootste hit geworden, maar onderscheidt zich ook door de finest scorende movie met een A-rating in de Indiase cinema. Onlangs ontmoette een Twitter-gebruiker de acteur op de luchthaven en vertelde dat Ranbir’s volgende mission Ramayana zal zijn, dat in de zomer van 2024 van begin zal gaan.

Ranbir Kapoor Ramayana

Er verschijnen nu aanvullende particulars over het opnameschema van de movie. Volgens een rapport van een toonaangevend nieuwsportaal zal Ranbir Kapoor, als onderdeel van het pre-productieproces voor Ramayana, start volgend jaar het VFX-kantoor van DNEG in LA bezoeken. In januari 2024 zal hij deelnemen aan technische repetities van enkele weken, waarbij vooral de pre-visualisatie centraal staat.

De wereld van Ramayana is gecreëerd door het Oscar-winnende VFX-bedrijf DNEG, dat ook de productie van dit epos leidt. De makers willen pionieren met innovatieve filmtechnologie, waarbij er al uitgebreide exams zijn uitgevoerd met alle drie de hoofdrolspelers: Ranbir, Sai Pallavi en Yash.

Ranbir Kapoor Ramayana

Ramayana wordt een trilogie, waarbij het eerste deel zich concentreert op de karakters Ram en Sita en Hanuman introduceert. Het tweede deel zal zich verdiepen in de karakterboog van Raavana, gespeeld door Yash, terwijl het derde deel de epische strijd tussen goed en kwaad zal ontvouwen.

Zie ook: Ranbir Kapoor, Sai Pallavi beginnen in februari 2024 met filmen voor Ramayana, Yash treedt in juli toe: rapportenLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here