Home Concert Foreigner Best Hits 2021 Tourhits Peoria Civic Heart Theatre ~ Live performance Pictures Journal

Foreigner Best Hits 2021 Tourhits Peoria Civic Heart Theatre ~ Live performance Pictures Journal

0
Foreigner Best Hits 2021 Tourhits Peoria Civic Heart Theatre ~ Live performance Pictures Journal


Peoria Civic Heart – Peoria, IL 24 juli 2021

Volgende voor de terugkeer van Rock in Central Illinois Foreigner neemt het podium over van de avond in het Peoria Civic Heart Theatre in Peoria, Illinois. Deze uitverkochte present stelde niet teleur.

De band Foreigner, opgericht in 1976 in New York Metropolis, is al 40 jaar een belangrijk onderdeel van de rockmuziek. Gebouwd door Mick Jones, Ian McDonald, Lou Gramm, Dennis Elliott, Al Greenwood en Ed Gagliardi zijn hits als “Double Vison” en “Chilly As Ice” in het hart en de hoofden van velen geweest. Het enige originele lid, Mick Jones, dat medische problemen aanvoert, ontbreekt vanavond tijdens de tour en zal proberen op te treden tijdens een present tijdens de tour. Hoewel hij er niet was, waren de zorgvuldig uitgekozen muzikanten, waaronder zanger Kelly Hansen, bassist Jeff Pilson, toetsenist Michael Bluestein, ritmegitarist Bruce Watson, drummer Chris Frazier en gitarist Luis Maldonado een absoluut spektakel om te zien. Het energieniveau was hoog en het leisure bleef deze avond met deze supergroep onverminderd groot. Het spelen van de grootste hits waar het publiek naar uitkeek, waaronder “Head Video games”, “Soiled White Boy” en “Scorching Blooded”. Veel followers hadden er geen probleem mee dat Mick ontbrak, need het geluid was fantastisch en de setlist was excellent.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here