Home Huisdieren Beste Annie: Een koud, wreed patroon

Beste Annie: Een koud, wreed patroon

0
Beste Annie: Een koud, wreed patroonDoor Annie: Ik had een zevenjarige relatie met een man van wie ik dacht dat hij de liefde van mijn leven was. Ik was twee keer eerder getrouwd geweest – één keer zeventien jaar lang – met een alcoholist, en ik had een relatie van tien jaar met een man die vijftien jaar ouder was dan ik.

Ik heb een dochter, die nu 40 is, en hij heeft een dochter met wie hij vervreemd is. Ze is 43. Hij is drie keer getrouwd geweest, waarvan de langste zeven jaar, waarvan één huwelijk slechts een maand duurde.

Ik kreeg ongeveer 10 maanden geleden een telefoontje van een oud vriendje met wie ik bevriend ben gebleven, maar met wie ik een fysieke relatie heb beëindigd toen ik ‘Mr. Zeven jaar.” Toen het telefoontje through mijn Bluetooth-autoverbinding kwam, nam ik niet op.

De volgende dag, toen ik met mijn moeder op pad was voor een haarafspraak, zei ‘Mr. Seven” pakte de spullen van zijn bezoek en vertrok zonder een woord te zeggen. Nooit meer iets van hem gehoord.

Mensen lezen ook…

Mijn huis ligt aan de westkust en hij heeft een huis in een naburige staat. Ons plan was geweest om ongeveer één keer per kwartaal heen en weer te reizen tussen onze huizen, aangezien ik internet met pensioen was. Hij was een paar overhemden en zijn favoriete bedkussen vergeten, die ik inpakte en hem met een oprechte temporary stuurde, waarin ik hem vertelde dat ik van hem hield en dat ik nooit ontrouw was geweest. Geen antwoord.

Nu, na bijna tien maanden geen contact te hebben gehad, ontving ik een doos terwijl ik in Europa op reis was voor een pensioenvieringsreis. Ik opende het nu ik weer thuis ben, niet wetend van wie het was, en zie, het was elk persoonlijk geschenk dat ik hem de afgelopen jaren had gegeven, inclusief een horloge en een shirt en enkele schilderijen die ik had. gedaan op zijn verzoek. Er zat geen briefje of briefje in de doos.

Een paar jaar geleden deed hij iets soortgelijks als zijn dochter, waarbij hij elke foto die hij van haar had gemaakt in een doos zonder briefje stuurde. Sindsdien heeft ze hem niet meer gesproken. Hij piekerde over deze waargenomen pijn, dat ze nooit reageerde, maar ik vond het agressief en kwetsend om te doen, zoals ik geloof dat dit ook is.

Aan de ene kant heb ik het gevoel dat ik moet reageren met een e-mail waarin ik hem vertel dat zijn daden kwetsend en gemeen zijn. Aan de andere kant, waarom zou je hem de voldoening geven te weten dat hij mij pijn heeft gedaan? Ik wou dat hij het allemaal gewoon had weggegooid in plaats van de tijd en energie te besteden om het naar mij te verzenden.

Nu heb ik moeite om dit uit mijn gedachten te krijgen en ik vraag me af wat hij hoopte te bereiken door dit spul terug te sturen. Wat zijn uw gedachten? Moet ik reageren of negeren en verder gaan? De spullen terugsturen en zeggen dat hij ze weg moet gooien? – Verward aan de westkust

Beste verward aan de westkust: In plaats van in de battle te raken, zou ik me meer opgelucht voelen als ik geen relatie meer met hem had. Zijn acties zijn zo koud en emotieloos. Het is één ding om een ​​totale luis te zijn tegen je vriendin, maar om dat tegen je dochter te doen is vreselijk! Op dat second waren er de waarschuwingssignalen dat deze man ernstige problemen heeft. Ren honderd kilometer van deze man vandaan.

Ik voel echt meer voor de dochter dan voor jou. Je kunt een nieuwe vriend of echtgenoot krijgen en uiteindelijk de liefde voelen van een liefdevolle en meer attente relatie. Maar zijn arme dochter krijgt maar één vader, en die is verschrikkelijk.

Wat betreft wat je met de ‘dingen’ moet doen, doe wat je het gevoel geeft dat je zo ver mogelijk klaar bent met hem. Het enige contact dat ik met hem kan hebben is om hem erop te wijzen hoe koud en wreed hij tegen zijn dochter was en hoe hij nu hetzelfde tegen jou doet, maar laat hem niet toe jou weer in zijn leven te betrekken. Je hebt heel veel geluk – goed opgelet.

Stuur uw vragen voor Annie Lane naar lieveannie@creators.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here