Home Bedrijf 9 effectieve ideeën voor werknemersstimulansen om uw group te motiveren

9 effectieve ideeën voor werknemersstimulansen om uw group te motiveren

0
9 effectieve ideeën voor werknemersstimulansen om uw group te motiveren


In de leeftijd van rustig stoppenWerkgevers moeten meer doen om het beste uit hun werknemers te halen. Investeren in incentive-ideeën voor werknemers is een geweldige manier om de motivatie en het moreel op uw werkplek te vergroten. U wilt elke dag het beste uit uw medewerkers halen: hen een additional stimulans geven om doelen te bereiken en hun prestaties te verbeteren is het soort positieve bekrachtiging dat teamleden aanmoedigt om hun beste werk te doen.

In dit artikel gaan we dieper in op wat incentives voor werknemers zijn, welke voordelen u ervan kunt verwachten en negen innovatieve manieren om werknemers op de werkplek te stimuleren.Wat zijn incentiveprogramma’s voor werknemers?

Stimuleringsprogramma’s voor werknemers motiveren werknemers om specifieke doelen te bereiken in de hoop een beloning te ontvangen. Ze zijn er in vele vormen, maar de beste programma’s helpen werknemers opnieuw bij de werkvloer te betrekken en resulteren in efficiëntere, productievere teamleden.

De voordelen van stimuleringsprogramma’s voor werknemers

Het starten van een incentiveprogramma voor werknemers op uw werkplek heeft veel voordelen die een blijvende affect zullen hebben. Incentives zijn een effectieve manier om uw werknemers te motiveren en een positieve werkomgeving te creëren.

Hier zijn enkele voordelen die u en uw werknemers zullen krijgen als u investeert in een incentiveprogramma voor werknemers:

Productiviteit verhogen

U motiveert uw medewerkers om specifieke, meetbare doelen te bereiken door incentives aan te bieden. Werknemers zullen er waarschijnlijker naar streven hun doelen te bereiken, omdat de prikkels hen vooruit helpen. Een studie van de Stichting Stimuleringsonderzoek ontdekte dat wanneer bedrijven stimulerings- en beloningsprogramma’s gebruiken, hun productiviteit met 22% stijgt. Stimulansen stimuleren werknemers om efficiënt werk van hoge kwaliteit te creëren.

Verhoog de omzet

Het is een rechte lijn tussen medewerkers die more durable en slimmer werken en een stijging van de omzet. Uit een onderzoek van de Harvard Enterprise Overview blijkt dat stimuleringsprogramma’s voor werknemers de omzet van het bedrijf verhogen gemiddeld 44%. Wanneer werknemers meer betrokken en productiever zijn, kunt u de productie- en arbeidskosten verlagen en de klantenservice verbeteren – allemaal geweldige manieren om de omzet te verhogen.

Verbeter de betrokkenheid en het geluk van medewerkers

De Stichting Stimuleringsonderzoek Uit het onderzoek bleek dat bedrijven met stimuleringsprogramma’s die werknemers erkennen voor hun prestaties en bijdragen aan het bedrijf een 89% hogere medewerkersbetrokkenheid hadden dan bedrijven zonder stimuleringsprogramma’s.

Een incentiveprogramma dat laat zien dat u internet zoveel om uw werknemers geeft als om het bedrijf, is van onschatbare waarde. Wanneer u ervoor zorgt dat uw medewerkers zich gewaardeerd voelen, zult u zien dat ze gelukkiger zijn op het werk. Je zult het zien medewerkerstevredenheid, betrokkenheid, moreel en geluk verbeteren.

Verminder het personeelsverloop en verbeter de werving

Werknemers kijken naar veel verschillende factoren wanneer ze op zoek zijn naar een nieuwe baan – of beslissen of ze dat wel of niet doen zou moeten zoek een nieuwe.

Stimulansen voor werknemers zijn een geweldige manier om werknemers aan te moedigen om te blijven en toptalent naar uw bedrijf te trekken. De Stichting Stimuleringsonderzoek ontdekte dat retentie en loyaliteit toenemen bij bedrijven met incentiveprogramma’s vergeleken met bedrijven zonder incentives (respectievelijk een stijging van 87% en 85%).

9 ideeën voor werknemersstimulansen om uw group te motiveren

De voordelen van stimuleringsprogramma’s voor werknemers zijn de investering voor uw bedrijf waard. Maar waar moet je beginnen als het gaat om stimuleringsprogramma’s? Er zijn veel verschillende incentiveprogramma’s voor werknemers. Het kan overweldigend zijn om te weten welke u moet gebruiken.

Maar maak je geen zorgen, we hebben je gedekt. Hier zijn negen ideeën voor werknemersstimulansen om u te helpen uw group te motiveren:

1. Een erkennings- en beloningssysteem

Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar het is belangrijk om werknemers te erkennen voor hun harde werk. Vijfendertig procent van medewerkers willen meer erkenning op de werkvloer, en 69% zegt dat erkenning de reden is dat ze bij hun huidige baan blijven. Bedenk manieren waarop u uw medewerkers voortdurend kunt herkennen.

Het kan zo simpel zijn als dankjewel zeggen als je ze geweldig werk ziet doen, of ze uitroepen in de nieuwsbrief van je bedrijf of op sociale media. Dit is niet alleen een goedkope manier om uw waardering te tonen, maar het is ook betekenisvol voor medewerkers.

2. Bonussen

Wie houdt er niet van een beetje additional geld op zak? Het magazine geen verrassing zijn dat a geldelijke bonus kan een uiterst krachtige motivator zijn. Vijfenzestig procent van de werknemers geven de voorkeur aan belonende bonussen op foundation van persoonlijke prestaties boven bedrijfsbrede prestaties, waardoor elke medewerker het beste werk kan leveren.

Met een op bonussen gebaseerd incentiveprogramma moet u alle vereisten duidelijk maken aan uw group om verwarring en teleurstelling te voorkomen. Zoals bij alle beloningsprogramma’s moeten de doelstellingen uitdagend zijn, maar ook haalbaar.

3. Welzijnsinitiatieven

Een welzijnstimuleringsprogramma is een geweldige manier om uw werknemers te belonen voor de zorg voor hun gezondheid en welzijn. Dit kan vele vormen aannemen, maar het gebruik van een gecentraliseerde marktplaats voor beloningen die werknemers aanmoedigt om gezonde gewoonten op het werk en thuis aan te nemen, is de meest voorkomende. Met behulp van een programma als Nou ja kan u helpen de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers te ondersteunen en hen te belonen voor hun stappen om zichzelf te verbeteren.

4. Further aftakas

Laat uw medewerkers verdienen additional betaald verlof (PTO) is een geweldige manier om hen te motiveren om hun doelen te bereiken. Het kan een van de meest effectieve manieren zijn om een ​​group te motiveren:90% van de werknemers zou de voorkeur geven aan additional vrije tijd als stimulans vergeleken met andere opties. Nogmaals, er moeten duidelijke richtlijnen zijn voor hoe additional PTO wordt verdiend en gebruikt, maar het geven van tijd aan werknemers kan hun productiviteit, moreel en algemeen welzijn een increase geven.

5. Leuke cadeaus

Bij het belonen van uw medewerkers zijn betekenisvolle geschenken altijd een goede optie. Overweeg een puntensysteem waarmee werknemers bepaalde beloningsniveaus kunnen ‘verdienen’ die overeenkomen met een bepaald geschenk. Geschenken moeten gepersonaliseerd zijn voor de werknemer en niet hetzelfde generieke geschenk dat steeds opnieuw wordt gegeven. Een cadeaubon of cadeaumand van een plaatselijk koffietentje is bijvoorbeeld een goede keuze als uw medewerker elke dag met een kop koffie naar het werk komt. Maar dat cadeau previous niet bij de medewerker die geen koffie drinkt.

6. Reisprikkels

Een reisstimuleringsprogramma voor medewerkers is voor veel mensen een zeer wenselijke beloning. Deze nemen meestal de vorm aan van betaalde reizen die worden verdiend door individuen of groups die in een bepaalde periode een vooraf bepaalde reeks doelen hebben bereikt. Hoewel dit misschien niet iets is dat u op grote schaal kunt doen, kunt u overwegen een reisstimulans op uw werkplek op te nemen; een overnachting in een plaatselijk resort is nog steeds een geweldig uitje.

7. Betekenisvolle ervaringen

Werken aan een leuke ervaring is een andere geweldige manier om werknemers te motiveren om hun doelen te bereiken. Ervaringsbeloningen omvatten:

  • Een weekendje weg
  • Live performance tickets
  • Een spa-dag
  • Sportkaartjes
  • Een diner-en-een-filmpakket

Werknemers kunnen uitkijken naar deze unieke ervaringen buiten het werk, terwijl ze het beste van zichzelf geven op het werk.

8. Bedrijfsuitingen

Bedrijfsswag of merchandise krijgt soms een slechte reputatie. Maar de realiteit is dat, als het goed wordt gedaan, bedrijfsuitingen een grote motivator kunnen zijn. Voordat u besluit waar u uw brand op gaat plaatsen, moet u bedenken wat uw group zou aanspreken. Stimuleringsprogramma’s voor werknemers zijn altijd effectiever als de beloning iets is dat werknemers willen of nodig hebben.

9. Medewerker van de maandprogramma

Werknemer van de maand is een maandelijkse onderscheiding die aan een medewerker wordt uitgereikt om te laten zien dat hij of zij uitstekend werk heeft geleverd. U kunt uw medewerker van de maand-programma combineren met andere incentive-ideeën voor medewerkers, zoals sociale erkenning, bonussen of leuke cadeaus.

Integreer werknemersprikkels eenvoudig in uw bedrijf

Met Thuisbasis, zal het erkennen van uw group voor hun bijdragen een tweede natuur worden. Met de ingebouwde communicatie-app kunt u uw medewerkers een shout-out geven als ze goed werk hebben geleverd. Bijhouden prestatiestatistieken om te herkennen welke werknemers werken aan een beloning.

Creëer een geweldige plek om te werken met Homebase. Ga free of charge aan de slag.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here