Home Voedsel Wat te koken in november

Wat te koken in november

0
Wat te koken in november


Ontdek wat er in november in het seizoen is op cookieandkate.com!

Op de een of andere manier is het november en voelt het buiten al als winter. Grace ging gisteren voor het eerst trick or treaten in haar Minnie Mouse-kostuum. We verkleedden ons als Minnie en Mickey, passend bij elkaar!

Hieronder vindt u tal van seizoensrecepten die u tussen nu en uw Thanksgiving-feest zullen ondersteunen. Deze collectie belicht gezonde dagelijkse recepten. Bekijk mijn Thanksgiving-overzicht als u uw vakantiemenu’s plant. Houd ons in de gaten, er komen binnenkort nieuwe recepten naar je toe.

Appels

Eenvoudig appelhavermoutrecept gemaakt met staalgesneden haver!  De haver en appels koken samen in dezelfde pot.  Het is een gezond en lekker herfstontbijt.  cookieandkate.com

Appelstaal-gesneden havermout

Glutenvrij en veganistisch (zie opmerkingen)

“We hebben de appelhavermout gemaakt op deze koele ochtend hier in Kansas… en het was good. Bestrijk het met wat amandelboter en een scheutje ahornsiroop. Mijn 3-jarige at het grootste deel van mijn portie samen met de zijne. Dus ook kindvriendelijk! Weer een recept, goed gedaan!” – Jamie

Meer appelrecepten »

Bieten

Deze gezonde salade heeft een paar heerlijk complementaire smaken: aardse bieten, bittere rucola, zoute feta, hartige pepitas en pittige balsamicodressing.  - cookieandkate.com

Eenvoudige salade van bieten, rucola en feta

Glutenvrij en makkelijk vegan (sla de kaas over)

“Dit is letterlijk mijn nieuwe favoriete salade! Ik heb het voor verschillende vrienden gemaakt – die er allemaal dol op zijn – en heb het toegevoegd aan mijn wekelijkse voedselbasis. Ik heb het nog nooit met pompoenpitten gemaakt – ik vervang het door pistachenoten, of laat de noten helemaal weg als ik het niet meteen eet, en de zelfgemaakte balsamico is fantastisch…YUMMMM!” – Franki

Meer bietenrecepten »

Broccoli

beste geroosterde broccoli recept-4

Parmezaanse geroosterde broccoli met balsamico-motregen

Glutenvrij

“Ik zat internet te bedenken wat ik met mijn Costco-grote zak broccoli zou doen toen dit recept in mijn inbox arriveerde. Bedankt Kate! OMG dit was fenomenaal! Ik denk dat zelfs de vegetariër-aversie dit gerecht zou verslinden en broccoliliefhebbers zullen zich verheugen! – Lori

Meer broccolirecepten »

Kool

recept voor gezonde sla

Eenvoudige louche slaw

Glutenvrij en veganistisch

“Tremendous eenvoudig te maken en bovendien heerlijk! Ik vergat wortelen op te rapen, dus de mijne was alleen kool. Het maakte niet uit, mijn smaakpapillen waren meer dan tevreden.” – Sondra

Meer koolrecepten »

Wortels

Deze luchtige volkoren wortelmuffins smaken naar carrotcake!  #gezond

Gezonde Wortelmuffins

Gemakkelijk glutenvrij en gemakkelijk veganistisch

“Ik heb dit recept gemaakt zoals aangegeven en het was ongelooflijk lekker. Ik ga het recept zeker bewaren en toevoegen aan het repertoire! Bedankt!” – Maryel

Meer wortelrecepten »

Bloemkool

recept voor buffelbloemkool

Buffelbloemkool

Glutenvrij en makkelijk vegan

“Ik heb dit zojuist gemaakt voor ons eigen kleine Tremendous Bowl-feestje van drie en het was good gelukt. Ik heb de instructies volledig gevolgd en ze zijn knapperig en erg lekker geworden. Ik vind het geweldig dat ik niet hoefde te frituren of in de lucht frituren (we hebben geen airfryer). Good en gemakkelijk.” – Doritie

Meer bloemkoolrecepten »

Venkel

Herfstkoolsalade met venkel, honingcrisp en geitenkaas

Herfstkoolsalade met venkel en honingcrisp

Glutenvrij

“Ik weet niet zeker waarom ik zo lang heb gewacht om deze te proberen – gewoon uitzonderlijk. Gisteravond gemaakt voor een avondmaalclub en het was zo’n succes. De venkel is zo’n perfecte contact – ik kan niet wachten om hem vaker te gebruiken. Gelukkig heb ik genoeg ingrediënten om dit de hele week door te maken. Kunnen boerenkoolsalades alstublieft uw grootste hoofdstuk in het komende boek zijn? Mijn absolute favoriet!” – Emily

Meer venkelrecepten »

Winterharde groenten (rucola,
snijbiet, boerenkool en spinazie)

hartige zoete aardappel, rucola, wilde rijstsalade met gemberdressing recept

Hartige salade van zoete aardappel, rucola en wilde rijst met gemberdressing

Glutenvrij en makkelijk vegan

“Wauw, wie zei dat je geen vrienden kunt worden met salade, heeft deze nog nooit geprobeerd. Het is sensationeel en bedankt voor de tip over het roosteren van pompoenpitten – heb ze nog nooit gegeten en nu zijn ze heerlijk! Ik halveerde het recept en verving de helft van de olie door sinaasappelsap (let op de vetinname) en keek elke dag uit naar mijn 3 ingepakte werklunches. Het was zo goed dat ik het boek heb gekocht en je weblog aan vrienden heb aanbevolen. (Kleurrijke biet deze week) Bedankt Kate!” – Heide

Meer saladerecepten »

Boerenkool

groentesoep met quinoa recept-1

Quinoa Groentesoep Met Boerenkool

Glutenvrij en veganistisch

“Dit recept vond ik zojuist by way of Pinterest! Ik heb de soep gisteren gemaakt en ik ben er helemaal weg van!! Nooit aan quinoa in soep gedacht maar dit is zó logisch! Ik ben altijd op zoek naar manieren om eiwitten toe te voegen zonder vlees toe te voegen, dus dit is geweldig en mijn hele familie is er dol op! (Ik ben trouwens een scholar, geen moeder, voor het geval je het niet wist. lol) Deze soep is geweldig voor alle leeftijden!! – Maya

Meer boerenkoolrecepten »

Paddestoelen

Fajitas van portobello-paddenstoel en poblano-peper

Portobello en Poblano Fajitas

Glutenvrij

“Deze zagen er geweldig uit, dus ik heb ze gemaakt voor mijn vleesetende familie en ze waren er dol op!! Ik vroeg mijn man of hij het vlees miste en hij zei eigenlijk: “NEE, deze zijn op zichzelf al heerlijk”. Jawel! Ik hield wel van wat meer warmte, dus voegden manlief en ik wat toe aan onze gerechten. Maar de kinderen vonden ze leuk, precies zoals het geschreven was. – Belinda

Meer paddenstoelenrecepten »

Peren

Glutenvrije peer-cranberry-crisp

Peren Cranberry Krokant

Glutenvrij en gemakkelijk veganistisch (zie opmerking)

“Dit is fantastisch! Begon na 45 minuten bruin te worden. Ik ben het ermee eens dat het ook geweldig zou zijn als ontbijt. Ik heb nog nooit met peren gekookt en zal ze nu toevoegen aan mijn winterfruitfavorieten. Bedankt!” – Leslie

Meer perenrecepten »

Aardappelen

recept voor gezonde aardappelpartjes

Ultrakrokante gebakken aardappelpartjes

Glutenvrij

“Bedankt, Kate! Ik stuurde deze naar mijn man om te maken voor het avondeten en ze waren ongelooflijk! Het is mij nog nooit gelukt een bevredigende crunch te krijgen van ovengebakken friet – deze methode was good! We gaan het vaker maken.” – Courtney

Meer aardappelrecepten »

Pompoen

Heerlijke glutenvrije pompoenpannenkoekjes gemaakt met slechts één bloem: havermeel!

Pompoen-Haverpannenkoekjes

Glutenvrij

“Ik heb deze pannenkoeken vandaag voor de lunch gemaakt omdat ik meer havermout in mijn dieet moet opnemen. Ze waren zo stevig en geweldig. Ik durf te zeggen dat ze voedzamer waren dan normale pannenkoeken. Een duidelijke overwinning!” – Hanna

Meer pompoenrecepten »

Radijzen

Citroenachtige linzen-kikkererwtensalade met radijs en kruiden recept

Citroenachtige linzen- en kikkererwtensalade met radijs en kruiden

Veganistisch en glutenvrij

“Hallo weer! Heel erg bedankt voor deze! Ik maakte hem voor mijn man en ik en we vonden hem zo leuk dat we hem voor een recente housewarming hebben gemaakt en iedereen werd helemaal wild… Stuur hem naar een paar gasten die om een ​​exemplaar hadden gevraagd! Bedankt!” – Kristal

Meer radijsrecepten »

Zoete aardappelen

Stevige taco's van geroosterde zoete aardappel en zwarte bonen met ongelooflijke avocado-pepitasaus!  Dit vegetarische diner is heerlijk en leuk om te maken.  cookieandkate.com

Taco’s van zoete aardappel en zwarte bonen met dip van avocado-pepita

Glutenvrij en makkelijk vegan

“Vrijdag deze taco’s gemaakt voor het avondeten. Ze waren heerlijk en zo gemakkelijk te bereiden. Zelfs de carnivoren waren er dol op en bleven enthousiast over de zoete aardappelen. Bedankt voor het uitbreiden van mijn menuopties en het voor mij mogelijk maken om nu slechts 1 diner te bereiden in plaats van 2.” – Kristen

Meer zoete aardappelrecepten »

Winterpompoen

Deze geroosterde butternutrisotto smaakt hemels en vereist nauwelijks roeren!  cookieandkate.com

Geroosterde Pompoenrisotto

Glutenvrij en gemakkelijk veganistisch (zie opmerkingen)

“Mijn man gebruikte dit als inspiratie voor mijn verjaardagsdiner dinsdag en het was zó lekker! Nog beter zijn de restjes, wat meer dagen zonder koken betekent! (Ik hou van koken, maar af en toe een pauze is fijn, vooral tijdens de verjaardagsweek). Ik ben dol op overgebleven risotto met een gebakken ei erover. Hartelijk bedankt! Ik hou van alles wat ik van je website maak. :)” – Guess

Meer pompoenrecepten » (Ook eikelpompoen En delicate pompoen)

Meer bronnen die u wellicht op prijs stelt: 23 make-ahead ontbijtrecepten, 45 recepten die goed verpakt zijn voor de lunch En 20 eenvoudige doordeweekse diners. Jij kan winkel hier mijn essentiële keukenapparatuur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here