Home Concert Tons of Rock 2019 met Kiss, Def Leppard, Satyricon, Volbeat en meer

Tons of Rock 2019 met Kiss, Def Leppard, Satyricon, Volbeat en meer

0
Tons of Rock 2019 met Kiss, Def Leppard, Satyricon, Volbeat en meer


De Tons of Rock van dit jaar was mijn zesde keer, en de eerste keer op een nieuwe locatie. De afgelopen vijf jaar werd het competition gehouden op de Fredriksten Festning in Halden, maar vanaf dit jaar wordt het gehouden op Ekeberg in Oslo. Er zijn altijd plussen en minnen aan het verplaatsen van een competition: voor Tons of Rock zijn ze een spectaculaire locatie kwijtgeraakt, maar hebben ze een veel hogere capaciteit gewonnen. En alles werkte prima gedurende de drie dagen dat het competition duurde.

Tons of Rock is een hardrock- en metalfestival met een breed aanbod aan bands binnen deze stijlen. De grote headliner dit jaar was Kiss, die bezig is met hun afscheidstournee. Volbeat en In Flames waren de andere headliners, samen met Slayer, Satyricon, Mayhem, Black Debbath, Def Leppard en nog een aantal anderen.

Hier zijn mijn foto’s van de artiesten die ik zag op Tons of Rock 2019.

Alle foto’s zijn © Per Ole hagen en mogen niet worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here