Home Amusement Taylor Swift en Travis Kelce Pack op de PDA tijdens Vacation Get together: Foto – Hollywood Life

Taylor Swift en Travis Kelce Pack op de PDA tijdens Vacation Get together: Foto – Hollywood Life

0
Taylor Swift en Travis Kelce Pack op de PDA tijdens Vacation Get together: Foto – Hollywood Life


Taylor Swift en Travis Kelce Pack op de PDA op Holiday Party: foto
Beeldcredits: Casey Flanigan/imageSPACE/Shutterstock/Jason Squires/Shutterstock

Taylor Swift33, en haar nieuwe vriend, Travis Kelce, 34, zijn in vakantiestemming! Hollywood’s nieuwste ‘it-koppel’ bracht Swifties op 11 december in rep en roer na een nieuwe PDA-foto van hen van een current vakantiefeestje belandde op sociale media. In de geliefde foto’ rimpelde de Grammy-winnaar en plantte een hartstochtelijke kus op de wang van de voetballer.

Taylor Swift en Travis Kelce Pack op de PDA op Holiday Party: foto
Taylor Swift bij de voetbalwedstrijd van Travis Kelce tegen de Buffalo Payments op 10 december. (Jon Robichaud/UPI/Shutterstock)

Ondertussen hield Travis Taylor liefkozend bij de arm huge en legde zijn andere hand op haar rug. De momentopname leek van de avond ervoor te zijn, toen de twee op elkaar schommelden dezelfde outfits ze werden gezien tijdens het volgen van de Kansas Metropolis Chiefs’ verlies tegen de Buffalo rekeningen. De 33-jarige zag er stylish uit in een zwarte high met lange mouwen en leren rokterwijl haar liefje koos voor een geruit jasje en muts met knopen.

Kort daarna kwam de PDA-foto op sociale media, veel Swifties gingen op de reacties in om te reageren. “Ze zijn het schattigste stel van het jaar”, zei een bewonderaar getweetterwijl een ander toegevoegd, “Het feit dat zijn wangen rood zijn, ze zijn zo schattig.” A derde ventilator ging zelfs zo ver om te zeggen dat het duo “GEK IN LOVE” is, te midden van hun ontluikende romance. Ondertussen, in een aparte fotoTaylor hield Travis’ gezicht dicht bij haar terwijl ze met een groep andere mensen poseerden. Het is onduidelijk of de anderen followers of vrienden waren, aangezien ze uit de momentopname zijn geknipt.

Elders diezelfde avond leek Travis een sombere blik op zijn gezicht te hebben na het verlies van zijn staff. In een foto gedeeld by way of X (Twitter), hield Taylor de 34-jarige hand huge en troostte hem schijnbaar na de wedstrijd. De ‘Anti-Hero’-hitmaker rockte dezelfde outfit als hierboven vermeld, maar in deze momentopname voegde Taylor een lange winterjas toe. Eén bewonderaar nam de opmerkingen over en vertelde dat Taylor nu meer “open” is met haar PDA. “Ik vind het geweldig hoe open ze nu is”, zeggen ze getweet.

Taylor’s recente uitje met haar man komt drie maanden nadat ze voor het eerst ontstonden romantische geruchten. Tijdens een current interview voor WJ. TijdschriftIn het nummer van december/januari 2024 opende Travis zich voor de outlet over daten de mondiale popsensatie. ‘Natuurlijk heb ik dat nog nooit gedaan met iemand uitgegaan met dat soort uitstraling om hen heen…. Ik heb er nog nooit mee te maken gehad’, zei hij over het sterrendom van zijn hoofdrolspeelster. “Maar tegelijkertijd loop ik er niet voor weg…. De kritiek die ze krijgt, hoeveel ze elke dag een vergrootglas bij zich heeft, paparazzi buiten haar huis, buiten elk restaurant waar ze naartoe gaat, na elke vlucht die ze uitstapt, en ze leeft gewoon, geniet van het leven. Als ze zich zo gedraagt, kan ik maar beter niet degene zijn die zich zo vreemd gedraagt.’LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here