Home Amusement NLE Choppa reageert na zijn co-ouder en Blueface Tussle on-line

NLE Choppa reageert na zijn co-ouder en Blueface Tussle on-line

0
NLE Choppa reageert na zijn co-ouder en Blueface Tussle on-line


NLE Choppa onlangs in een verbale strijd tussen de moeder van zijn type en Blauwgezicht.

Op zondag (10 december) Blueface en Marissa Da’Nae wisselde woorden uit op X (voorheen Twitter). Elk van hen had een ander verhaal over hoe de Californische rapper aan Marissa’s nummer kwam. Toen op maandag, beweerde Blauwgezicht Choppa had hem gebeld ‘de hele dag over zijn babymama.’ Choppa en Marissa delen een zoon genaamd ChoZen.

VERWANT: Marissa Da’Nae deelt foto’s van haar en NLE Choppa’s zoon, ChoZen

NLE citeerde het bericht van Bllueface om hem te laten weten dat hij niet gepest zal worden en niet hier is voor Blueface om privégesprekken uit te zenden.

“Blijf vrouwen pesten, dat is hier niet gaan werken en cease met verraden, dat is niet erg SY van je”, schreef NLE Choppa.

Peep NLE Choppa reageert hieronder op Blueface.

Blueface vervolgde door te beweren dat NLE Choppa beweerde dat hij geen ‘rizz’ had – generatie X-jargon voor swag.

‘Hij stapte op die no-rizz-trein totdat hij zag dat ik dat nummer had, nu ben ik zijn shotta flow-remixvriend. Bel me niet over een rotjongen,’ Blauwgezicht geplaatst.

Moeder van NLE Choppa’s type en Blueface gaan ervoor op X

Zoals gezegd gebeurde het dat Blueface NLE Choppa riep nadat Marissa Blueface ervan beschuldigde met haar te proberen te flirten.

Als gevolg hiervan ging Blueface in een tirade met het plaatsen van ontvangstbewijzen. Hij deelde een foto van haar gedeeltelijk wazige telefoonnummer en beweerde dat Marissa een vriend had gestuurd om hem haar nummer te geven. Ondertussen zei Da’Nae dat Blueface er niet voor terugdeinsde haar eruit te duwen, zelfs nadat ze had gezegd dat ze een type had gekregen met Choppa.

Vanaf maandag verwijderde Blueface schijnbaar zijn tweets gericht op Marissa – waarvan er verschillende haar ‘verwelkomden’ in zijn circus. Haar tweets zijn nog steeds beschikbaar. Ze beschuldigt Blueface ervan een gedeeld telefoonabonnement te hebben gebruikt dat hij met Chrisean heeft om haar nummer te achterhalen – context verzorgd door Chrisean.

Marissa ging verder bel Blauwgezicht ‘raar’ en ‘een leugenaar’.

“Goofy n***a-gedrag. Een verdomde leugenaar. Het is heel goed mogelijk om iemands nummer uit de administratie van het telefoonbedrijf te halen. Hij weet wat hij doet. Als je deze nigga gelooft, ben je web zo dom en dom als hij. Bij mijn zoon, bij Seven, gebeurt het niet en zal het ook nooit gebeuren. Dit is de laatste keer dat ik iets zeg, ‘postte Marissa.

Blueface’s on-line drama met Marissa en Choppa volgt hem op en beweert dat hij dit weekend niet de vader is van Chrisean Jr. De rapper plaatste dat hij een stukje DNA van de child had afgenomen en zich geopenbaard voelde door de resultaten van niet-vaderschap.

VERWANT: Wauw! Blueface suggereert schijnbaar dat hij niet de vader is van de child van Chrisean Rock na een geheime vaderschapstestLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here