Home Technologie Microsoft introduceert Phi-2, een AI-taalmodel dat naar eigen zeggen beter presteert dan Llama 2 en Mistral bij 7B- en 13B-parameters en klein genoeg is om op een smartphone te draaien (Carl Franzen/VentureBeat)

Microsoft introduceert Phi-2, een AI-taalmodel dat naar eigen zeggen beter presteert dan Llama 2 en Mistral bij 7B- en 13B-parameters en klein genoeg is om op een smartphone te draaien (Carl Franzen/VentureBeat)

0
Microsoft introduceert Phi-2, een AI-taalmodel dat naar eigen zeggen beter presteert dan Llama 2 en Mistral bij 7B- en 13B-parameters en klein genoeg is om op een smartphone te draaien (Carl Franzen/VentureBeat)
Carl Franzen / VentureBeat:

Microsoft introduceert Phi-2, een AI-taalmodel dat volgens het bedrijf beter presteert dan Llama 2 en Mistral bij 7B- en 13B-parameters en klein genoeg is om op een smartphone te draaien— Het snelle tempo van generatief AI-nieuws en aankondigingen vertraagt ​​niet, zelfs niet nu we de laatste fase van 2023 bereiken en de traditionele rustige periode van de wintervakantie.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here