Home Wereldnieuws Laatste Israël-Hamas oorlogsnieuws en updates van het dodental in Gaza

Laatste Israël-Hamas oorlogsnieuws en updates van het dodental in Gaza

0
Laatste Israël-Hamas oorlogsnieuws en updates van het dodental in Gaza


Israël zei dat het dinsdag de grensovergang Kerem Shalom zal openen als een locatie voor het screenen van hulp, een stap die zou kunnen helpen de hoeveelheid broodnodige goederen die de Gazastrook binnenkomen te vergroten, aangezien het land nog steeds kampt met tekorten aan voedsel en medische benodigdheden. De bezorgdheid over een bredere oorlog lijkt toe te nemen, nu het Israëlische oorlogskabinetslid Benny Gantz tegen minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken zegt dat aanvallen van Hezbollah langs de Libanese grens een reactie van Israël en Israël vereisen. het Amerikaanse Centrale Commando bevestigde dat een andere raket gelanceerd vanuit Jemen een commercieel schip in de Rode Zee trof.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here