Home Amusement Komiek Matt Rife onder vuur vanwege vermeende ruzie met 6-jarige – Nationwide

Komiek Matt Rife onder vuur vanwege vermeende ruzie met 6-jarige – Nationwide

0
Komiek Matt Rife onder vuur vanwege vermeende ruzie met 6-jarige – Nationwide


Te midden van Matt RifeVoor het publiek van het publiek is blijkbaar niemand veilig om het mikpunt van de grap te zijn, zelfs niet degenen onder de 10 jaar.

De 28-jarige cabaretier die vorige maand het nieuws haalde omdat hij een grap vertelde over huiselijk geweld (en vervolgens een schijn verontschuldiging) kreeg deze week nieuwe kritiek op zijn Netflix-special.

In zijn standupspecial Natuurlijke selectieRife maakte grapjes over mensen, vooral vrouwen, die geïnteresseerd zijn in astrologie.

“Ik ben het zo beu dat jullie, dames, jullie slechte besluitvormingsvaardigheden de schuld geven van planeten die jullie niet eens kennen”, zei Rife in zijn particular. ‘Het heeft niets met de sterren te maken, man. Het feit dat Jupiter een ring heeft, en jij niet, betekent niet dat je daar naar op moet kijken voor dit magische advies.’

Na de launch in november van Natuurlijke selectieTikToker Bunny Hedaya deelde suggestions van haar zesjarige zoontje (van wie ze zei dat hij “echt van de ruimte houdt”).

Het verhaal gaat verder onder de advertentie

‘Eigenlijk is het Saturnus die de ringen heeft,’ zei de jongen. ‘En jij bent gemeen tegen meisjes.’

@bunnyhedaya

#steek met @Netflix Is A Joke ben jij slimmer dan een 6-jarige?

♬ origineel geluid – BUNNY 🐰

Toen Hedaya de video opnieuw op Instagram plaatste, trok de opmerking van haar zoon de aandacht van Rife zelf. In een sindsdien verwijderde opmerking zou Rife hebben geschreven: “Jupiter heeft ook (een) ring. OH!… en de Kerstman is niet echt. Je moeder koopt cadeautjes voor je met het geld dat ze verdient op OnlyFans. Succes.”

De opmerking was voor Hedaya aanleiding om een ​​vervolgvideo te maken, waarin ze zei: “Matt Rife heeft besloten om samen met mijn zesjarige sort on-line met rundvlees te beginnen.”

De video is 12 miljoen keer bekeken.

Hedaya zei dat ze was getagd in videoclips van Rife’s Netflix-special, met title in de astrologische grap, omdat haar kijkers zich ervan bewust zijn dat haar zoon van de ruimte houdt.

Hedaya zei dat Rife “een luchtige video maakte en er een gevecht met een zesjarige van maakte.”

Ze zei dat ze geen OnlyFans-model is en “mijn lichaam” niet on-line laat zien.

“Als je ervan uitgaat dat elke vrouw on-line geld verdient door haar lichaam te laten zien – en als dat is wat je doet, meid, dan vind je het geweldig – dan heb ik nog nooit een enkele greenback aan een man verdiend,” zei Hedaya. .

Het verhaal gaat verder onder de advertentie

‘Je kunt niet accepteren dat mensen vrouwen leuk vinden vanwege hun persoonlijkheid,’ vervolgde ze. ‘We weten dat je er geen hebt.

‘Ik wens je echt veel succes met wat er nog over is van je carrière. Houd de naam van mijn sort uit je mond”, besloot ze.

Hedaya zei dat ze haar sort on-line ‘fel beschermt’. Hij heeft geen eigen sociale media-accounts.

Rife heeft de video van Hedaya niet publiekelijk besproken.

De astrologische grap is een van de vele die de followers van Rife van streek maakten toen de stand-up naar Netflix kwam. Rife, die al meer dan tien jaar in de comedyscene werkt, bereikte pas onlangs virale bekendheid – en werd vooral populair onder generatie-Z-vrouwen op TikTok. Hij werd door sommigen al snel gebrandmerkt als de ‘hete komiek’.

Rife leek echter enige moeite te hebben met de etikettering, en met de hordes jonge vrouwen die vaak werden opgenomen tijdens zijn reveals.

Critici van Rife, zoals Hedaya, hebben geklaagd dat de cabaretier schijnbaar probeerde zijn voornamelijk vrouwelijke fanbase van zich te vervreemden door onsmakelijke grappen over vrouwen te vertellen in zijn Netflix-special.

In Natuurlijke selectieRife opende zijn stand-uproutine met een grap over een restaurantgastvrouw met een blauw oog. Voor een reside publiek zei Rife dat de medewerker uit de buurt van klanten moest worden gehouden en in de keuken moest blijven. Vervolgens berispte hij: ‘Ik heb het gevoel dat als ze kon koken, ze dat blauwe oog niet zou hebben.’

Het verhaal gaat verder onder de advertentie

Toen gebruikers van sociale media Rife onder druk zetten om zich te verontschuldigen voor de grap, plaatste hij een Instagram-verhaal waarin hij zijn critici opdroeg een helm voor speciale behoeften te kopen.

Rife is ervan overtuigd dat zijn komedie niet specifiek op vrouwen is gericht. In een interview met Selection voorafgaand aan de launch van Natuurlijke selectieRife zei dat het publiek van zijn stand-upshows meestal een “50/50” verdeling van mannen en vrouwen is.

“Een ding dat ik in deze particular wilde aanpakken, was mensen laten zien dat ik, ondanks wat je on-line over mij denkt, niet mijn carrière ondermijnen voor vrouwen”, zei Rife. “Ik zou zeggen dat deze particular veel meer voor jongens is.

Het verhaal gaat verder onder de advertentie

“Alles wat mijn mond verlaat op het podium is puur met de bedoeling mensen aan het lachen te maken”, zei hij. “Het gaat nooit dieper, nooit meer of nooit minder dan dat.”

(Op haar Instagram-pagina, Hedaya schreef in een bewerkt bijschrift dat haar zoon zeven jaar oud is. In haar andere posts op sociale media zegt ze dat hij zes is. International Information kan zijn leeftijd niet onafhankelijk verifiëren.)

&kopie 2023 International Information, een divisie van Corus Leisure Inc.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here