Home Sport Heaven Peralejo over de strijd om af te vallen en verlaat de showbizz

Heaven Peralejo over de strijd om af te vallen en verlaat de showbizz

0
Heaven Peralejo over de strijd om af te vallen en verlaat de showbizz


Heaven Peralejo —FOTO'S UIT HEAVEN PERALEJO/ INSTAGRAM
Heaven Peralejo —FOTO’S UIT HEAVEN PERALEJO/ INSTAGRAM

Actrice Heaven Peralejo gaf toe dat de recente gezondheidsproblemen van haar moeder haar deden beseffen hoe kort het leven is en hoezeer de tijd die je met dierbaren doorbrengt gewaardeerd moet worden.

‘Het gaat nu goed met haar’, zei Heaven over haar moeder, Shirley Luanne, die zeven jaar geleden met succes baarmoederkanker bestreed. In 2022 zei Heaven in een interview dat er een tumor op de borst van haar moeder was gesignaleerd.

“Ze verkeert nu in een goede staat”, hield de 24-jarige actrice vol. “We steunen elkaar. Ze is ook mijn supervisor. Toen ze ziek werd, besefte ik hoe kort het leven werkelijk is, dat we ons niet te veel moeten laten meeslepen door al het drama ervan. Welk battle we ook met andere mensen hebben, we moeten ze onmiddellijk oplossen. Toen besefte ik dat mijn moeder een vechter is en dat ik dat ook zou moeten zijn.”

Heaven herinnerde zich toen twee specifieke punten in haar carrière toen ze erover dacht om op te geven. “Toen ik het PBB-huis (‘Pinoy Massive Brother’) verliet, gebeurden er natuurlijk zoveel dingen tegelijkertijd. Ik wist niet zeker of ik nog wel door zou gaan met showbizz. Ik was toen pas 16. Maar mijn moeder zei: ‘Je gaat vechten. Je bent hiervoor bedoeld.’” Heaven vertelde verslaggevers tijdens haar lancering onlangs als Ginebra San Miguel’s Calendar Lady 2024.

‘Ik ben blij dat ik naar haar heb geluisterd. Ik hou echt van mijn werk, dus welke kwetsende woorden andere mensen ook tegen mij zeggen om mij te dwingen te stoppen, ik zal blijven vechten”, zei ze. “De tweede was voordat ik ermee instemde ‘Nanahimik ang Gabi’ te doen. Voordat ik die filmaanbieding kreeg, dacht ik na over mijn volgende baan. Ik dacht: ‘Misschien kijkt het publiek niet meer graag naar mij;’ en toen kreeg ik dat mission. Op dat second besefte ik: ‘Nee. Ik ga niet stoppen. Ik zal vechten voor deze baan.’ Kijk nu naar me.”

Heaven werd uiteindelijk onderdeel van ABS-CBN’s suspense-drama ‘Linlang’ en de romantische serie ‘The Rain in España’ van TV5. Ze werkt momenteel aan een misdaadverhaal met de titel ‘Out of Service’, tegenover Alden Richards, die de movie ook regisseert en coproduceert met Viva Leisure.

Empowerment van Filippijnse vrouwen

Heaven maakte echter duidelijk dat het zich voordoen als kalendermeisje niet betekent dat ze in de toekomst gewaagdere rollen op zich zou nemen. “Ik zou het alleen doen als het echt nodig is om meer huid te laten zien dan normaal in het verhaal. Een kalendermeisje worden gaat niet alleen over attractive zijn, maar ook over het vertegenwoordigen van Filippijnse vrouwen”, benadrukte ze. “Ik denk niet eens dat mijn kalenderposes te attractive zijn. Ik denk dat het alleen maar gaat om het empoweren van vrouwen. Dat vond ik zo leuk aan het merk. De mensen achter de campagne hebben goed voor mij gezorgd, en hebben ook de zaken op zich genomen die ik sterk vind.”

Hemel Peralejo
Hemel Peralejo

Heaven bekende dat ze aanvankelijk druk voelde tijdens de voorbereiding op de shoot. ‘Ik kreeg twee maanden de tijd om me voor te bereiden, daar was ik dankbaar voor. Maar een tijdlang werd ik te streng voor mezelf omdat ik geen resultaten zag. Ik deed elke dag fysieke activiteiten: muay thai, hardlopen, tennis en gymtrainingen. Wat mijn dieet betreft, ik deed Omad. Het betekent één maaltijd per dag. Toen besefte ik wat mijn lichaam nodig had: Omad werkte niet voor mij. Ik zag dat mijn lichaam goede voeding nodig had”, begon ze.

“Het was op dit punt dat (mensen uit Ginebra) met mij spraken. Ze zeiden: ‘We zetten je niet onder druk om af te vallen. We houden van je om wie je bent, dus voel je alsjeblieft niet te gestrest. We willen mensen laten zien dat je, naast je lichaamsgrootte, ook zelfvertrouwen en attractive voelt. Dat is waar het om gaat’, herinnerde Heaven zich.

Toen hem werd gevraagd om ‘attractive’ te definiëren, zei Heaven: ‘Het gaat erom hoe je jezelf presenteert en hoe je over jezelf denkt. Seksualiteit laat zien dat je vertrouwen hebt in het lichaam dat je hebt, als je de juiste soorten voedsel tot je neemt. Voor mij zijn er veel vormen van attractive zijn, maar dat is voor een andere discussie.” INQ


Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.


Uw abonnement is succesvol verlopen.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here