Home Voeding Dag 3: Kingfisher Oceanside Resort en Spa

Dag 3: Kingfisher Oceanside Resort en Spa

0
Dag 3: Kingfisher Oceanside Resort en Spa


Welkom bij dag 3 van mijn Fraîche Vacation Giveaways! Het ultieme spa-uitje wacht op u in Kingfisher Oceanside Resort & Spa. Doe mee en win een luxe verblijf van 2 nachten!

Laat mij het decor voor u bepalen: adembenemend uitzicht op de oceaan waar u kunt uitrusten en opladen met de bekroonde spabehandelingen van Kingfisher, waaronder de epische kenmerkende Pacific Mist Hydropath, een wandeling door de serene tuinen en genieten van voortreffelijk eten en drinken. Als je op zoek bent naar wat verwennerij, Ijsvogel is de plek voor jou. Geloof me: ik ben er geweest en ik tel de dagen tot ik terug magazine! Doe mee en win een verblijf van 2 nachten in een luxe penthouse-suite, compleet met een spa-pakket en dinertegoed ter waarde van $ 4000!

Dit resort ligt op Vancouver Island in Royston, een kustgemeenschap in de Comox Valley. De uitzichten zijn op zijn zachtst gezegd onvergetelijk! Het is echt de plek om jezelf te verwennen met hun luxe spa, eetgelegenheden van wereldklasse, prachtige oase op de binnenplaats en prachtige kamers. Zorg ervoor dat u het zwembad, de sauna, de stoomgrot en het EPIC-hydropad bezoekt, waar u zich door met zandsteen gebeeldhouwde grotten, zwembaden en sauna’s kunt bewegen voor de ultieme hydrotherapie-ontspanning. Beschouw dit als een must-visit op het eiland!

PS ze verkopen cadeaubonnen die geschikt zijn voor verblijven, spa & boetiek, eating places en skydomes. Over een 10/10 cadeau gesproken!

Je zult zeker willen weten dat je deze binnengaat, mijn vrienden. Een onvergetelijke reis naar de oceaan Kingfisher Resort en Spa is van jou voor het oprapen! Deze prijs omvat:

  • een verblijf van 2 nachten in de penthouse-suite
  • 1 x 60 minuten Pacific Mist Hydropath voor 2 personen
  • Tegoed van $ 250 per persoon bij Ocean7 Restaurant of AQUA Bistro & Wine Bar
  • Tegoed van $ 200 per persoon bij Pacific Mist Spa: uitgebreid welkomstpakket
  • Totale waarde ca. $ 4000 CAD *op foundation van dubbele bezetting

De winnaar ontvangt een certificaat op zijn/haar naam met een serienummer. Het certificaat is inclusief en moet in één bezoek worden gebruikt. Geen contante waarde, geen vervangingen, geen datumverlengingen en niet-overdraagbaar. Het certificaat is 7 dagen per week geldig – met een black-outperiode tussen 20 december en 2 januari en 1 juli tot 10 september. Verloopt op 20 december 2024. Boekingsvereisten: minimaal een maand van tevoren. Dit pakket is exclusief fooien.

Dag 3: Kingfisher Oceanside Resort en Spa

Hartelijk dank aan Kingfisher Oceanside Resort and Spa voor deze prijs. Veel succes iedereen!

Fraîche Table Maaltijdplan: Het #1 maaltijdplan voor drukke gezinnen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here