Home Bedrijf Brian Piper – Slim passief inkomen

Brian Piper – Slim passief inkomen

0
Brian Piper – Slim passief inkomen


Brian Pijper

BrianWPiper.com

Instagram, Twitteren, LinkedIn, Meningsverschil

Wat was je droomcarrière als form?

Geheim agent.

Beschrijf het second waarop u besloot ondernemer te worden.

Toen mijn fulltimebaan de rekeningen niet betaalde.

Wat drijft het werk dat je doet?

Een verlangen om andere makers en bedrijven te helpen effectievere inhoud te creëren.

Wat is het meest opwindende waar u momenteel in uw bedrijf mee bezig bent?

Het opbouwen en laten groeien van mijn persoonlijke merk om mijn zakelijke merk te helpen vestigen.

Wat betekent ondernemerschap voor jou?
Vrijheid, flexibiliteit, focus en passie. Ondernemerschap is het vermogen om influence te hebben en geld te verdienen terwijl je werk nastreeft waar je gepassioneerd over bent.

“… zijn toezicht (Pat Flynn) hebben en toegang krijgen tot zijn kennis is als een driedubbele espresso voor uw bedrijf.

Wat heeft u naar SPI Professional geleid?
Ik heb Pat leren kennen, heb hem geïnterviewd Epische contentmarketingen besloot de neighborhood uit te proberen voor de proefperiode van $ 1 in oktober 2022. Ben hier sindsdien altijd geweest.

Wat is het krachtigste interactie- of leermoment dat je hebt gehad in de neighborhood?

De netwerk-, evenementen- en mastermind-opties hebben tot nu toe de meeste inzichten en leerpunten opgeleverd. Ik moet meer profiteren van de cursussen en andere inhoud.

Ondernemerschap is het vermogen om influence te hebben en geld te verdienen terwijl je werk nastreeft waar je gepassioneerd over bent.

Welke rol heeft SPI Professional gespeeld in uw bedrijf?

Het heeft me geholpen contact te leggen met andere makers en consultants, en het heeft me ook een plek geboden om nieuwe presentaties en inhoudsideeën uit te proberen.

Wat vind je het leukst aan SPI Professional, en wat onderscheidt de gemeenschappen van SPI van andere ondernemersgemeenschappen?
Ik denk dat het leukste aan de neighborhood, en de voornaamste reden dat ik lid werd, de toegang tot Pat was. Elke keer als ik naar een van zijn AMA-sessies ga, krijg ik zulke geweldige inzichten. Ik denk ook dat het netwerken en de mogelijkheden om toegang te hebben tot de neighborhood voor suggestions en enter de maandelijkse kosten zeker waard zijn.

Wat zou u zeggen om ondernemers die niet bij een gemeenschap betrokken zijn, aan te moedigen zich bij een gemeenschap aan te sluiten?
Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf succesvol kan zijn en optimaal kan presteren, heeft u enter en ideeën nodig van mensen die u kunt vertrouwen. SPI Professional biedt een ongelooflijk netwerk van ondernemers die vanuit veel verschillende invalshoeken naar uw bedrijf en uw inhoud kunnen kijken en ongelooflijke inzichten kunnen bieden. En natuurlijk is Pat een van de besten in het creëren van succesvolle bedrijven, en zijn toezicht en toegang krijgen tot zijn kennis is als een driedubbele espresso voor uw bedrijf.

Als je vandaag een gloednieuw on-line bedrijf zou moeten starten, wat zou dat dan zijn?
Ik start er een 🙂 Lancering van mijn adviesbureau voor inhoudoptimalisatie.

Als je moest beginnen met je huidig Vandaag opnieuw beginnen, wat zou u anders doen?
Lancering onder een bedrijfsnaam en merk in plaats van onder mijn eigen naam. Ik heb geprofiteerd van het opbouwen van mijn persoonlijke merk, maar met als einddoel het verkopen van wat ik creëer, zal het veel gemakkelijker zijn om een ​​bedrijf te verkopen dat niet op mijn naam is gebouwd.

Als je vandaag 1 miljoen greenback zou krijgen, zonder verplichtingen, wat zou je ermee doen?

Investeer de helft ervan en gebruik de andere helft om mijn vrouw en ik te helpen ons eigen marketingbureau op te zetten.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here