Home Concert Bob Weir en Goose spelen in het zand

Bob Weir en Goose spelen in het zand

0
Bob Weir en Goose spelen in het zand


Op de Dood en gezelschap vrije avond dit jaar Spelen In Het Zand, Gans kreeg de knipoog om op het hoofdpodium te spelen voor het headliner-tijdslot. Het was behoorlijk onerous geplaagd gedurende de dag dat we een bijzondere sit-in konden zien, zeker toen we dat eenmaal wisten Bob Weir En Rick Mitarotonda waren druk bezig met het zweten. En dat is precies wat er gebeurde tijdens de eerste set van de band.

@PlayTheSand gymmen met Rick Mitarotonda van @GooseTheBand. ☀️
📸/🎥: @DeadandCompany Gymveiligheidsadviseur en Matt Busch

Gans kwam op en geopend met “Hungersite” voordat hij Bob Weir later in de set verwelkomde. Voor de sit-in verliet de relaxation van de band het podium en Bob en Rick leverden een akoestische versie van “Peggy-O” af die je hieronder kunt zien.

Goose – Peggy-O (feat. Bob Weir) – 15-1-23 Riviera Maya, MX

Toen de band terugkeerde, sloten ze de set af met Bobby die meedeed aan hun draai aan de psychedelische klassieker van The Beatles, ‘Tomorrow By no means Is aware of’, en de klassieker ‘Exhausting to Deal with’.

Useless & Firm gaat vanavond weer verder met hun tweede present vanaf het strand. Uitchecken de setlist van Nacht #1 hier.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here