Home Auto Shah Rukh Khan terima sebuah Hyundai Ioniq 5

Shah Rukh Khan terima sebuah Hyundai Ioniq 5

0
Shah Rukh Khan terima sebuah Hyundai Ioniq 5


Hyundai Motor India Ltd telah menyerahkan unit ke-1,100 mannequin EV Ioniq 5 kepada bintang Bollywood, Shah Rukh Khan yang juga merupakan duta kepada jenama kenderaan Korea Selatan itu sejak 25 tahun lalu, lapor De tijden van India. Voor de meeste jaren is het Ioniq 5-merupakan-model vlaggenschip Dit kan een probleem zijn.

“Menjadi had een baan bij Hyundai Motor India en zei dat hij 25 jaar geleden aan de slag was gegaan, terwijl hij zei dat hij zijn eerste ding had gedaan. Kami telah berkongsi banyak pengalaman bersama. Jenama Hyundai kan nog een paar keer naar de beker gaan, terwijl je weet dat het zelfs een keer naar Hyundai gaat,’ zei hij.

Hyundai Ioniq 5 batterij met een batterij van 72,6 kWh en een afstand van 631 km. De elektrische motor werkt met een vermogen van 214 pk en een koppel van 350 Nm. Het vermogen van DC 150 kW levert een batterijvermogen van 0-80% op tot 21 minuten, terwijl het vermogen van 50 kW nog groter kan zijn.

Nak jual kereta anda? Zeker mijnTukar.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here