Home Concert Sarah Jarosz – Grass Valley, Californië ~ Concertfoto’smagazine

Sarah Jarosz – Grass Valley, Californië ~ Concertfoto’smagazine

0
Sarah Jarosz – Grass Valley, Californië ~ Concertfoto’smagazine


Sarah Jarosz

Grass Valley Centrum voor de Kunsten

Grass Valley, Californië

4/3/22

Terugkerend naar het onlangs gerenoveerde California Gold Nation Grass Valley Heart for the Arts, leverde Sarah Jarosz haar gebruikelijke geweldige optreden, waarbij ze het publiek verrukte met haar unieke, expressieve, kristalheldere stem en meesterlijke muzikaliteit op gitaar, mandoline en banjo.

Haar gezelschap waren Dave Speranza op bas, Mike Robinson op gitaar en peddle metal, en John Fatum op drums, en om te zeggen dat deze band perfectie was, zou een understatement zijn.

De laatste keer dat Sarah Jarosz het podium van de GVCFTA sierde, was vóór de lockdown, en ze was duidelijk dolgelukkig en dankbaar om terug te zijn in de Gold Nation, waar ze opnieuw voor een stay publiek speelde. Het gevoel werd beantwoord door aandachtige followers die genoten van elke noot die ze zong. Ze zei dat ze die avond in aanmerking kwam voor een Grammy/Greatest People Album voor haar album Blue Heron Suite, opgewonden bij het vooruitzicht nog een trofee toe te voegen aan de vier die ze al heeft verzameld. Het gebeurde niet, maar een uitverkochte zaal liet haar weten hoeveel ze werd gewaardeerd.

De avond was van haar en 500 mensen werden getrakteerd op een royale lijst met originele nummers plus de populaire Bob Dylan-cover ‘Ring Them Bells’, die zij en haar band feilloos afleverden. U2’s “Nonetheless Have not Discovered what I am Trying For” verraste iedereen opnieuw, tot in de perfectie uitgevoerd, inclusief een uitnodiging voor het publiek om mee te zingen, wat iedereen met veel plezier deed. Publiekslieveling “Come On As much as the Home” (Tom Waits, Kathleen Brennan) liet het publiek ook meezingen. De setlist bevatte nummers van haar albums, met Pay It No Thoughts, Orange en Blue, een levendige, vrolijke vertolking van Inexperienced Lights, onderdeel van Blue Heron Suite, Hometown, Annabelle Lee, Little Satchel, Home of Mercy en meer. hield het publiek betoverd door de magische chanteuse genaamd Sarah Jarosz.

Schrijver/Leslie Pitts

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here