Home Bedrijf Rose Griffin – Slim passief inkomen

Rose Griffin – Slim passief inkomen

0
Rose Griffin – Slim passief inkomen


Roos Griffioen

ABASpeech.org

Instagram

Wat was je droomcarrière als variety?

Oceanograaf.

Beschrijf het second waarop u besloot ondernemer te worden.

Ik heb altijd een ondernemersgeest gehad! Toen ik 21 was, startte ik mijn eigen bedrijf waar ik harp speelde voor bruiloften en evenementen – dit heb ik 20 jaar lang als bijbaantje gedaan! Ik startte mijn eigen bedrijf – ABA SPEECH – toen ik het idee had voor een fysiotherapieproduct genaamd de Motion Builder Playing cards. Zes jaar geleden startte ik mijn bedrijf.

Wat drijft het werk dat je doet?

Mijn missie is om alle autistische personen te helpen een manier te vinden om met de wereld te communiceren!

Wat is het meest opwindende waar u momenteel in uw bedrijf mee bezig bent?

Ik werk samen met een van mijn distributeurs zodat zij onze twee producten kunnen kopen: de Motion Builder Playing cards en Double Up Recreation. Wij zullen dit deel van ons bedrijf verkopen en beëindigen.

Wat betekent ondernemerschap voor jou?
Vrijheid om mijn gezin op de eerste plaats te zetten, vrijheid om mijn eigen planning te maken, waarbij ik me kan concentreren op het werk dat belangrijk is voor mijn algemene missie bij ABA Speech.

Het (SPI Professional) is mijn eerste plek als ik een zakelijke vraag heb.

Wat heeft u naar SPI Professional geleid?
Pat heeft mij geholpen een mentaliteit voor het bedrijfsleven te ontwikkelen! Zes jaar geleden heb ik me hierop afgestemd en daardoor kon ik groots dromen – bedankt, Pat! Hij deelt praktisch advies dat, als het wordt toegepast, mijn bedrijf vooruit helpt. Ik heb hier in Professional ook een aantal geweldige verbindingen en vrienden gemaakt!

Wat is het krachtigste interactie- of leermoment dat je hebt gehad in de group?

  1. Jeff Gargas ontmoeten en zijn inzicht krijgen over het starten van mijn nieuwe lidmaatschap – The ABA Speech Connection.
  2. Drie keer op Pat’s podcast gestaan!
  3. Dat Brad Hussey me helpt met mijn Convertkit – geweldig!

“Vrijheid om mijn gezin op de eerste plaats te zetten, vrijheid om mijn eigen schema te maken…”

Welke rol heeft SPI Professional gespeeld in uw bedrijf?

Het is mijn eerste plek als ik een zakelijke vraag heb.

Wat vind je het leukst aan SPI Professional, en wat onderscheidt de gemeenschappen van SPI van andere ondernemersgemeenschappen?
Ik vind het leuk om toegang te hebben tot Pat met Ask Pat en de geweldige sprekers die je binnenbrengt – Andy, hoofd van Circle!

Wat zou u zeggen om ondernemers die niet bij een gemeenschap betrokken zijn, aan te moedigen zich bij een gemeenschap aan te sluiten?
Doe het niet alleen!

Als je vandaag een gloednieuw on-line bedrijf zou moeten starten, wat zou dat dan zijn?
Ik zou een bedrijf starten dat zich richt op het helpen van logopedisten en andere helpende professionals bij het zoeken naar alternatieve werkomstandigheden (verkoop, verzekeringsbeoordeling, enz.).

Als je moest beginnen met je huidig Vandaag opnieuw beginnen, wat zou u anders doen?
Ik zou samenwerken met een bedrijfsstrateeg (is dat iets) om mij te helpen mezelf en mijn bedrijf right in de markt te positioneren. Ik heb hier moeite mee. Ik heb mijn bedrijf nu zes jaar en dit is het eerste jaar dat ik mijn bedrijf alleen maar als mijn hoofdwerk doe en het voelt als een worsteling. Ook al heb ik het tot zes cijfers uitgebreid (waar ik trots op ben), de manier waarop het schaalt is in een slakkengang. Ik heb erover nagedacht om weer fulltime te gaan werken met ABA Speech als mijn bijbaantje – eek!

Als je vandaag 1 miljoen greenback zou krijgen, zonder verplichtingen, wat zou je ermee doen?

Bewaar het voor uw pensioen!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here