Home Concert Månefestivalen 2019 – met Wyclef Jean, Highasakite, Gåte, Bigbang en meer

Månefestivalen 2019 – met Wyclef Jean, Highasakite, Gåte, Bigbang en meer

0
Månefestivalen 2019 – met Wyclef Jean, Highasakite, Gåte, Bigbang en meer


Het Månefestivalen van dit jaar was mijn derde op rij, en web als vorig jaar was het een geweldige occurring. Prachtig weer, zon, heat, een excellent recept voor een succesvol pageant. Het pageant had een combine van nationale en lokale artiesten, met Wyclef Jean als headliner op zaterdag. En donderdag sponsorde bouwvereniging OBOS een bijzondere dag met vier kunstenaars en waarbij de opbrengst wordt gedoneerd aan een lokaal goed doel. (Foto hierboven: Wyclef Jean)

Månefestivalen wordt georganiseerd in het oude gedeelte van Fredrikstad, in Gamlebyen, en in Tøihusplassen, de plaats buiten Tøihuset, die in 1773 werd gebouwd als onderdeel van het fort in Gamlebyen. De plek is een perfecte locatie voor het pageant, met een open plek voor de concerten en een prachtige tuin erachter waar je kunt rondhangen en eten en drinken.

Dit zijn de concerten die ik dit jaar op Månefestivalen heb gezien.

Alle foto’s zijn © Per Ole Hagen en mogen niet worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here