Home Wereldnieuws Laatste samenvatting van het oorlogsnieuws tussen Israël en Hamas en updates over de gevechten in Gaza

Laatste samenvatting van het oorlogsnieuws tussen Israël en Hamas en updates over de gevechten in Gaza

0
Laatste samenvatting van het oorlogsnieuws tussen Israël en Hamas en updates over de gevechten in Gaza


Directeur van de Wereldgezondheidsorganisatie, Tedros Adhanom Ghebreyesus, waarschuwde dat het gezondheidszorgsysteem in Gaza dat wel is bijna instorten, waarin wordt gezegd dat een staakt-het-vuren “de enige manier is om de gezondheid van de bevolking van Gaza werkelijk te beschermen en te bevorderen.” Het Israëlische leger zei van wel “hevig vechten” in Gaza en beweerde heeft dit weekend minstens 250 doelen getroffen, waaronder ondergrondse tunnels in Khan Younis, de grootste stad in de zuidelijke Gazastrook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here