Home Amusement Kody en Robyn van zustervrouwen hadden ‘overeenkomst’ als ze ‘niet verliefd waren’

Kody en Robyn van zustervrouwen hadden ‘overeenkomst’ als ze ‘niet verliefd waren’

0
Kody en Robyn van zustervrouwen hadden ‘overeenkomst’ als ze ‘niet verliefd waren’


Robyn Brown en Kody Brown
Beeldcredits: Puddle Monkey Prods/Figuur 8/Kobal/Shutterstock

Kody Bruin En Robin Bruin hebben elkaar een specifieke gelofte afgelegd, onthulde hij tijdens de aflevering van 10 december van de Zustervrouwen: één op één speciaal. De 54-jarige TLC-persoonlijkheid legde uit wat er zou gebeuren als hij en Robin45, werden verliefd op elkaar.

‘Robyn en ik hebben afgesproken dat als we niet verliefd waren, we elkaar niet zouden meeslepen. Dat we elkaar zouden bevrijden, ‘zei Kody. “Ik herinner me dat nadat Robyn en ik die overeenkomst hadden, ik naar de andere vrouwen ging en zei dat ik deze overeenkomst met Robyn had. Ze raakten zelfs gefrustreerd door: iedereen die weg wil, je bent vrij om te gaan. En dat maakte zelfs Merië (Bruin) boos.”

Wat Meri, 52, betreft, beweerde ze dat haar voormalige echtgenoot – van wie ze vorig jaar gescheiden was – “(die overeenkomst) dierbaar is met Robyn” en besprak ze het verschil tussen het verbond dat zij en Kody sloten en het verbond dat hij met Robyn sloot. De eigenaar van de Lizzie’s Heritage Inn merkte op dat hij “niet meer verliefd” op haar was. ‘Ik baseer dat alleen op die scène waarin hij tegen haar zei: ‘Als ik ooit niet meer verliefd op je phrase, houd me dan niet aan het lijntje’, of wat zijn woorden ook waren, ‘concludeerde Meri.

Robyn Brown, Kody Brown
Robyn en Kody op hun trouwdag in 2010. (Puddle Monkey Prods/Figuur 8/Kobal/Shutterstock)

‘Hij zit hier tegen Robyn te zeggen: ‘Dat is de afspraak die jij en ik hebben gemaakt, dat als ik me ooit zo zou voelen, ik je niet op deze plek zou vasthouden.’ Hun instemming met, weet je, hun heilige verbond,’ vervolgde Meri. “Ik heb zoiets van: ‘Waarom respecteerde je mij dan niet genoeg als mens?’”

Meri en Kody kondigden hun scheiding eerder dit jaar by way of Instagram aan in een gezamenlijke verklaring, waarin stond: “In het licht van een latest, niet-goedgekeurd persbericht voelen we ons gedwongen om onze eigen waarheid te delen, op onze eigen manier en in onze eigen timing. Na meer dan tien jaar op onze eigen unieke manier aan onze relatie te hebben gewerkt, hebben we de beslissing genomen om onze huwelijksrelatie definitief te beëindigen. … We zetten ons ook in voor de voortdurende genezing van alle relaties binnen het gezin, zodat we verder kunnen gaan met vergeving, genade en liefde.’

Voorafgaand aan hun uiteenvallen scheidde Kody zich ook van voormalige vrouwen Janelle Bruin En Christine Bruin. Na hun respectievelijke splitsingen van de familiepatriarch moesten Kody en Robyn zich aanpassen aan een monogame levensstijl, die zich afspeelde in seizoen 18.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here