Home Concert Hoe u livemuziek kunt inhuren voor uw huwelijksceremonie en krijgt wat u WILT! – Metro Detroit Bruiloft, live performance, reduce, opnames

Hoe u livemuziek kunt inhuren voor uw huwelijksceremonie en krijgt wat u WILT! – Metro Detroit Bruiloft, live performance, reduce, opnames

0
Hoe u livemuziek kunt inhuren voor uw huwelijksceremonie en krijgt wat u WILT!  – Metro Detroit Bruiloft, live performance, reduce, opnames


Met de on-line aanwezigheid van alles wat je tegenwoordig maar kunt bedenken, kan iedereen met een vinger met één druk op de knop alles vinden wat hij of zij wenst op het wereldwijde internet. Hetzelfde geldt voor het vinden van muzikanten die bereid zijn om op uw bruiloft te spelen. Het is zo gemakkelijk om uitgehongerde muzikanten te vinden die bij huwelijksceremonies willen spelen, omdat trouwoptredens eerlijk gezegd goed betalen. Koppel nu het feit dat er veel muzikale mensen zijn die een optreden willen, en het feit dat de meeste muzikanten op zaterdagmiddag beschikbaar zijn, nu een heleboel mensen die een instrument bespelen waaruit je kunt kiezen om op jouw speciale dag te spelen. Het kan overweldigend zijn om een ​​dwell muzikant of groep te kiezen, waarbij iedereen belooft dat ze elk instrument, elk nummer, in elke stijl en op elk second kunnen spelen/spelen. Maar is dat wat je echt wilt?

Bij het maken van een keuze is het handig om het volgende te overwegen:

1. ERVARING:

dierbaar concertduo - klassieke gitaar, zang en fluit

dierbaar concertduo – klassieke gitaar, zang en fluit

Dit is waarschijnlijk de eerste vraag die je moet stellen…..Hoeveel bruiloften heb je gespeeld, of hoe lang doe je dit al? Bruiloften zijn lastig. Het muziekgedeelte is eenvoudig, maar de timing en coördinatie NIET. Bij een soepele huwelijksceremonie gaat het erom hoe goed ALLE elementen op elkaar zijn afgestemd, van de huwelijksambtenaar/priester/rabbijn/pastor (die allemaal hun eigen stijl en hun eigen patroon of manier van doen hebben) tot het bruidsfeest en bruid zelf, aan de huwelijkscoördinator en ten slotte aan de muzikanten. Al deze belangrijke rollen die mensen spelen, moeten volledig op één lijn liggen, en eerlijk gezegd maken mensen domme fouten. Eerlijk gezegd is dit soort coördinatie geen vaardigheid die kan worden beoefend, omdat het spelen van huwelijksceremonies vrijwel volledig intuïtief is. Het vereist ook VEEL voorafgaande communicatie.

2. REFERENTIES:

Dit zou de volgende vraag kunnen zijn, need hier kom je erachter of de bovenstaande ervaring van de muzikant(en) memorabel, slecht of goed is. De reden waarom veel echt bekwame muzikanten simpelweg niet op bruiloften willen spelen, is omdat het bij bruiloften niet om de muziek zelf gaat. Het klinkt vreemd, maar veel getalenteerde mensen hebben het moeilijk als de muziek niet over hen gaat. Bruiloftsmuziek gaat over het creëren van een sfeer, het creëren van een sfeer die de kieren en ruimtes vult met glorieuze geluiden, en er is een dunne grens tussen een optreden en een dienst. De muziek gaat NIET over de artiest tijdens een bruiloft, en het is absoluut noodzakelijk dat de bruiloftsmuzikant dat weet om succesvol te zijn.

3. ONDERWIJS:

Onder ogen zien. Er zijn talloze mensen die muziek doen als bijverdienste, als pastime, als een onvervulde droom. Veel van deze mensen hebben een dagelijkse baan en voor additional inkomen spelen ze bruiloftsoptredens. Dat is misschien oké voor sommige mensen die goedkoop iemand willen inhuren, maar een jarenlange coaching in de kunst van het optreden kan echt tot uiting komen als het om de kern gaat. Huwelijksceremonies vereisen vaak een buigzaam gevoel, omdat timing de sleutel is. Mensen komen te laat, technische storingen, er wordt iets vergeten en plotseling geven de muzikanten een miniconcert om de leegte op te vullen, terwijl de verzamelde en soms hongerige gemeente van je familie en vrienden wacht tot de processie begint. In die ongemakkelijke, lege ruimte kan chaos ontstaan. Het is verstandig om te informeren naar wat voor soort opleiding de muzikanten hebben en iets meer te betalen voor iemand die bekwaam is en gemakkelijk kan omgaan met de timing als er iets misgaat, zodat tante Betty geen hongergevoel krijgt!

4. KENNIS IS MACHT:

Leer je muzikant kennen nadat je iets over zijn achtergrond hebt geleerd. Verzoek om wat tijd aan de telefoon te besteden of vraag of u langs kunt komen voor een kopje koffie. De relatie, hoe nieuw ook, zorgt voor een persoonlijkere huwelijksceremonie. Als mensen een beetje kennis van elkaar hebben, presteert iedereen beter omdat er een goede verstandhouding is. Er gaat meer zorg en aandacht naar de planning en uitvoering van de bruiloft wanneer de bruid en bruidegom verbonden zijn met ingehuurde muzikanten. Een soepele, vloeiende ceremonie is iets dat mensen ‘voelen’ en is alsof je in een theater naar een goede movie zit te kijken. Dat gevoel is wat de muziek zou moeten helpen creëren. Je ceremonie kan een uur van goede “circulate” zijn, of het kan een “Ik kan niet wachten om hier weg te gaan en naar het feest te gaan.”

Ik denk dat het hier is waarom de DCD inhuren??

Wanneer u een groep als het Dearing Live performance Duo inhuurt, kunt u er zeker van zijn dat zij alle bovenstaande situaties vele malen hebben meegemaakt. Sinds 1998 treden The Dearing op bij huwelijksceremonies. Ze hebben allebei een masterdiploma in hun respectieve vakgebied. Naast het verzorgen van bruiloften en concerten regisseren zij mede het muziekprogramma Unitarische Kerk van Birmingham in Bloomfield Hills, MI, waar ze er trots op zijn een dienst zo te organiseren dat de muziek zich verweeft met het gesproken woord, waardoor elke zondag een diepe spirituele ervaring ontstaat.

Meer informatie over ons huwelijksaanbod…

– Steven en Abha

(Lees en laat uw opmerkingen achter onder gerelateerde berichten en auteursinformatie.)LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here