Home Concert Het Notodden Blues Competition 2019 – Little Steven and his Disciples of Soul, Dumdum Boys, Supersonic Bues Machine, Billy Gibbons, Eric Gale en meer

Het Notodden Blues Competition 2019 – Little Steven and his Disciples of Soul, Dumdum Boys, Supersonic Bues Machine, Billy Gibbons, Eric Gale en meer

0
Het Notodden Blues Competition 2019 – Little Steven and his Disciples of Soul, Dumdum Boys, Supersonic Bues Machine, Billy Gibbons, Eric Gale en meer


Er is weer een Notodden Blues Competition voorbij, en dit was mijn 25e verjaardag op het pageant – gemakkelijk in mijn high drie van allemaal. Het weer was uitstekend, er werden veel kaartjes verkocht, de bands en artiesten waren geweldig en ik heb goede vrienden en kennissen mogen ontmoeten. Wat kun je nog meer vragen? (Foto boven: Steven van Zandt en de Mostar Faculty of Rock.

Het pageant had vorig jaar economisch een slecht jaar, en ze konden niet nog een jaar van zo’n niveau krijgen zonder ernstig gevaar te lopen als ze moesten sluiten. In dat perspectief was het een groot genoegen om te zien dat ze in veel van de veranderingen die ze dit jaar op gang hadden gebracht, waren geslaagd en dat het resultaat een veel beter resultaat was. Het Notodden Blues Competition is een belangrijk pageant voor de blues en bluesgerelateerde muziek – niet alleen voor Noorwegen, maar eigenlijk ook wereldwijd. Dus nu kunnen we ook volgend jaar uitkijken naar een nieuw pageant.

Hier zijn mijn foto’s van de bands die ik heb gezien en enkele activiteiten op het pageant dit jaar.

Billy Gibbons

Erik Gale

Joe Louis Walker

Amund Maarud

Tor Einar “Dr.” Bekken, de winnaar van de Bluesprijs 2019

De Bluestown-bandieten

Alle foto’s zijn © Per Ole Hagen en mogen niet worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here