Home Natuur Eye within the Sky: Don herinneren, die de natuur in zijn wil herinnerde.

Eye within the Sky: Don herinneren, die de natuur in zijn wil herinnerde.

0
Eye within the Sky: Don herinneren, die de natuur in zijn wil herinnerde.


Don was toegewijd aan de nabijgelegen natuur, vooral de wilde landen rond zijn huisje aan Wolfe Lake in Ontario. Vrienden herinneren zich vooral dat Don op een dag op een nabijgelegen punt aan het meer kanoën en een zeearendnest spotten. Toen hij ontdekte dat een bepaald land bestemd was om tot een onderverdeling te worden ontwikkeld, motiveerde dit hem om bezorgde leden van de gemeenschap te verzamelen om het beschermd te krijgen en aangewezen te krijgen voor natuurbehoud. Dit was het start van zijn inspanningen voor natuurbehoud en zijn werk als oprichter en voorzitter van de momenteel bloeiende Wolfe Lake Cottagers Affiliation.

Ik vroeg vrienden of hij een favoriete uitspraak of filosofie over de natuur had? Ze zeiden dat hij waarschijnlijk geloofde dat het het beste was om de natuur gewoon met rust te laten, achterover te leunen en de schoonheid om ons heen te observeren. Don verveelde zich nooit in de natuur, hij werd er alleen maar in ondergedompeld. Hij was een rentmeester van het land en wilde ervoor zorgen dat de nabijgelegen wildernis onaangeroerd bleef. Hij steunde ook lokale ambachtslieden door prachtige, op vogels geïnspireerde kunstwerken te kopen en zich te omringen.

Don was zo opmerkzaam en diep bewust van de natuurlijke wereld. Toen hij met pensioen was, bracht hij urenlang door met lezen over en kijken naar vogels met zijn verrekijker, en wijdde hij zich aan het voeren van lokale vogels. Don deelde zijn kennis over de natuurlijke historie vaak met vrienden. Zoals de pesticidebedreigingen voor de geliefde Paarse Martins, de kracht van gletsjers jaren geleden om stranden vorm te geven, of zelfs zijn verbazing over het gezichtsvermogen van de Visarend om een ​​vis van hoog in de lucht te kunnen zien, naar beneden duiken en hem vangen. Een echte natuurliefhebber inderdaad.

In zekere zin is hij ook ons ​​‘oog in de lucht’ – ook al worden we enorm gemist door zijn vrienden, we kunnen allemaal geïnspireerd en bemoedigd worden door zijn vriendelijke en genereuze erfenisgift om vogels in gevaar te beschermen, wat ervoor zal zorgen dat toekomstige generaties kunnen ontdekken en koester de natuur zoals hij deed.

De affect van schenkingen in testamenten is werkelijk opmerkelijk. Nature Canada kan vandaag de dag dringend natuurbehoudswerk financieren, dankzij zorgzame donoren zoals jij. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de natuur voor altijd blijft bestaan. Neem gerust contact met mij op by way of 1 (800) 267-4088, toestel. 239, jjoy@naturecanada.ca voor een vertrouwelijk gesprek, bedankt!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here