Home Concert Een rapport voor de Commissie Cultuur, Welshe Taal en Communicatie – Professor Paul Carr |

Een rapport voor de Commissie Cultuur, Welshe Taal en Communicatie – Professor Paul Carr |

0
Een rapport voor de Commissie Cultuur, Welshe Taal en Communicatie – Professor Paul Carr |


Deel

Auteur(s): Professor Paul Carr
Organisatie: Universiteit van Zuid-Wales/Faculteit Creatieve Industrie
Datum: 2020

Een rapport in opdracht van Sennedd Analysis om de ‘stand van zaken’ in de muziekindustrie na Covid-19 in Wales te onderzoeken. Hoewel het rapport de muziekindustrie in Wales breder beschouwt, ligt de primaire focus op livemuziek, aangezien dit de recente zorg was van de Commissie Cultuur, Welshe Taal en Communicatie op het second dat dit werd geschreven. Het is ook deze subsector die naar verluidt het zwaarst door de pandemie wordt getroffen. Het rapport wordt afgesloten met het documenteren van een reeks aanbevelingen die het Comité voor Cultuur, Welshe Taal en Communicatie zou kunnen overwegen om aan de regering van Wales te presenteren.

Lees of obtain hier de samenvatting.

Lees of obtain hier het volledige rapport.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here