Home Bedrijf Bedrijfsgroeihacks – Naomi Simson

Bedrijfsgroeihacks – Naomi Simson

0
Bedrijfsgroeihacks – Naomi Simson


Kies voor de Development Content material-serie met Airwallex

Omdat ik gedurende vele jaren met veel bedrijfseigenaren heb samengewerkt, heb ik ontdekt dat er een belangrijk onderscheid bestaat tussen het bereiken van incrementele versus exponentieel groei. Echte bedrijfsgroei vereist een mentaliteitsverandering en een simpele vraag:

Wat doet u vandaag om groei voor uw bedrijf te creëren?

Ik ben zo blij om mijn Select Development-partnerschap met de wereldwijde fintech Airwallex aan te kondigen, om frisse en creatieve inhoud te bieden aan bedrijfseigenaren die willen opschalen. Als onderdeel van het Select Development-partnerschap onderzoeken we de belangrijkste groei-uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd, waaronder:

  • Hoe je een klantgeobsedeerde cultuur opbouwt
  • Hoe u vertrouwen in de cashflow kunt bereiken
  • Hoe u uw leiderschapsteam kunt ontwikkelen
  • Hoe toptalent te laten groeien en behouden

De meeste bedrijfseigenaren met wie ik werk, zijn altijd op zoek naar manieren om further klanten te werven, terwijl ze de klanten behouden die ze al hebben. In deze serie deel ik mijn gedachten over het belang van klantobsessie, inclusief hoe je gefocust en wendbaar kunt blijven om aan de veranderende klantbehoeften te voldoen, terwijl je ‘winstgevende groei’ in de gaten houdt.

Dat gezegd hebbende, niet alle klanten zijn gelijk. Bedrijfseigenaren moeten leren zich te richten op klanten die kunnen worden omgezet in belangenbehartigers, maar ook op terugkerende klanten die ongelooflijke waarde leveren en zo winstgevende groei creëren.

Nu we het digitale tijdperk en daarna ingaan, is het van cruciaal belang om bedrijfseigenaren te helpen een groeimindset onder de knie te krijgen om levensvatbaar te blijven… Het is gemakkelijk voor bedrijfseigenaren om te verdwalen in de sleur van de bedrijfsvoering, de logistiek en een eindeloze inbox. Deze serie biedt bruikbare inzichten en advies om ervoor te zorgen dat uw bedrijf gefocust blijft op groei.

Airwallex is gebouwd om bedrijven van elke omvang in staat te stellen overal en altijd te opereren. Tegenwoordig is Airwallex de snelst groeiende eenhoorn van Australië, die vele andere bedrijven aandrijft, zoals The Sheet Society, Sleeping Duck en Nimble Activewear.

Om onze samenwerking een kickstart te geven, organiseert SmartCompany een webinar met mijzelf, Julie Mathers, oprichter van Flora & Fauna (Australië’s #1 e-commercepersoon in 2021) en Vijay Raghvani, hoofd verkoop bij Airwallex.

Dit on-line evenement vindt plaats op Donderdag 29 juli om 12.30 – 13.30 uur AEST.En ik nodig je uit om met ons mee te doen.

Voor meer particulars over de ‘Kies voor groei’ serie ga naar https://www.airwallex.com/au/sources/naomi-simson


Ook gepubliceerd op Medium.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here