Home Concert Shinedown, The Fairly Reckless en Diamante – 2022 The Revolution’s Reside Tour – Peoria, Illinois ~ Live performance Images Journal

Shinedown, The Fairly Reckless en Diamante – 2022 The Revolution’s Reside Tour – Peoria, Illinois ~ Live performance Images Journal

0
Shinedown, The Fairly Reckless en Diamante – 2022 The Revolution’s Reside Tour – Peoria, Illinois ~ Live performance Images Journal


Peoria Civic Middle – Peoria, IL 9 april 2022

Shinedown, The Fairly Reckless en Diamante zorgden voor een krachtige present in het Peoria Civic Middle. Een van de krachtigste uitverkochte exhibits in het Midden-Westen. Absoluut een present om te zien, dus koop nu je tickets!

Diamant

Voor haar eerste reis naar Central Illinois opende Diamante de present met haar prachtige stem en geweldige podiumpresentatie. Opening met “Ghost Myself” en “Haunted” Followers zongen mee met haar versie van Goo Goo Dolls “Iris”, waarmee ze samenwerkte met Breaking Benjamin. Afsluitend met “Warfare Cry” opende haar openingsset van acht nummers de zaken good.

Er is zoveel te zeggen over Taylor Momsen en The Fairly Reckless. Zoals iedereen haar vroege rol als Cindy Lou Who kent De Grinch ze heeft een lange weg afgelegd en laat zien dat ze kan rocken met een grote ROCK. 4 albums later blijven ze de tourscene domineren. Haar beklijvende stem en energieke podiumpresentatie van leadgitarist Ben Phillips, bassist Mark Damon en drummer Jamie Perkins blijft mij verbazen, beste lezers. De eerste tour sinds het verlies van Chris Cornell van Soundgarden. Ze opende met Soundgarden’s cowl van “Loud Love” en “Since You are Gone”. Terwijl ze alle fanfavorieten van “Demise by Rock and Roll” en “Heaven Is aware of” speelden en de setlist van negen nummers afsloten met “Take Me Down”, werd het uitverkochte publiek vol energie gepompt en klaar voor het hoofdevenement.

Neerschijnen

Twintig jaar en zeven albums later vult Shinedown overal zalen, en met goede reden. Tussen de boodschap van de teksten en krachtige riffs brengen ze de ware betekenis van rock-‘n-roll naar de massa. Zanger Brent Smith, gitarist Zach “Michael” Myers, bassist Eric Bass en drummer Barry Kerch, afkomstig uit Jacksonville, hebben als geen ander naam gemaakt. Hun focus op de positieve boodschappen en opbeurende teksten en muziek is wat hen in mijn ogen onderscheidt van de meeste sc√®nes van vandaag. Wij willen erop wijzen dat, hoe moeilijk de dingen ook zijn, we nooit alleen zijn. Dit klopt omdat hun muziek zoveel followers samenbrengt die als familie zijn. Het openen van de set inclusief de nieuwe single “Planet Zero” en een eerste luisterbeurt naar de nieuwe aankomende single “Daylight”. Fanfavoriet “Bully” die de band op de kaart zette. Een eerbetoon aan het recente verlies van Foo Fighters Taylor Hawkins met een cowl van “Wheels” en afsluitend met “Easy Man” en Sound of Insanity van de fanfavoriet Lynyrd Skynyrd. Tussen de beukende geluiden en de krachtige present is dit een band die je nooit magazine missen als ze op bezoek komen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here