Home Sport Rory McIlroy verslaat voormalig Ryder Cup-aanvoerder Henrik Stenson

Rory McIlroy verslaat voormalig Ryder Cup-aanvoerder Henrik Stenson

0
Rory McIlroy verslaat voormalig Ryder Cup-aanvoerder Henrik Stenson


Rory McIlroy geniet tegenwoordig van Twitter. Van zijn lange tirade over het terugrollen van de golfbal Volgens zijn laatste opmerkingen krijgt de Noord-Ier het onder de knie.

Zaterdagavond reageerde de viervoudig hoofdkampioen op een tweet waarin hem werd gevraagd naar Henrik Stenson en de Ryder-beker.

Twitter-gebruiker Lou Stanger quote tweette een golfartikel McIlroy taggen.

“Ik vraag me af of @McIlroy Rory ook de regels wil veranderen, zodat Stenson aanvoerder van het workforce kan worden”, schreef Stagner.

McIlroy hield zich niet in zijn reactieen het is wild dat hij deze woorden daadwerkelijk heeft getweet.

“Het beste wat het Euro Ryder Cup-team van 2023 kon overkomen, was dat Henrik naar LIV ging”, schreef McIlroy.

Mensen zijn eraan gewend dat McIlroy behoorlijk ingetogen is op sociale media. Hoewel hij over het algemeen open en eerlijk spreekt, bracht deze tweet het naar een ander niveau. Hij gooide Stenson regelrecht onder de spreekwoordelijke bus.

Wanneer Rahm sloot zich aan bij LIV Donderdag zei McIlroy dat hij dat wilde verander de Ryder Cup-regels dus de regerend Masters-kampioen zou in 2025 deel kunnen uitmaken van het workforce van Bethpage Black.

Momenteel mogen leden van de LIV-tournee niet spelen of deelnemen aan de Europese kant van de Ryder Cup.

Stenson verloor zijn aanvoerdersband aan Lucas Donald omdat hij ervoor koos om naar LIV Golf te vertrekken. Het was duidelijk dat het optellen door aftrekken was, aangezien Donald Workforce Europa naar een enorme overwinning van 16,5 tegen 11,5 op de Amerikanen leidde. De Euro’s zullen Donald ook terugbrengen voor 2025.

Wil McIlroy zo stoutmoedig zijn, dan moet er een soort kwaad bloed in zitten. Hoe dan ook, McIlroy liet de microfoon vallen en verliet het gebouw. Sinds hij heeft ontslag genomen uit de PGA Tour Coverage Board, misschien zal de wereld een botte versie van hem zien.

Savannah Leigh Richardson is een golfstafschrijver voor SB Nation’s Taking part in Via. Volg ons voor meer golfverslaggeving @_PlayingThrough op alle grote sociale platforms. Je kunt haar ook volgen op Twitter @SportGirlSL en Instagram @savannah_leigh_sports.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here