Home Voeding Recept voor spaghetti en pittige gehaktballetjes – geregistreerde diëtist Columbia SC

Recept voor spaghetti en pittige gehaktballetjes – geregistreerde diëtist Columbia SC

0
Recept voor spaghetti en pittige gehaktballetjes – geregistreerde diëtist Columbia SCLeuk weetje over mij: ik maak de lekkerste spaghetti en gehaktballetjes, ondanks dat ik geen greintje Italiaans bloed in me heb. Ik ben ervan overtuigd dat dit komt omdat ik er Italiaans uitzie, althans volgens 25% van de nieuwe mensen die mij ontmoeten en vinden dat ik er Italiaans genoeg uitzie om er commentaar op te geven. Het is ongemakkelijk, maar als het betekent dat ik kan genieten van geweldige zelfgemaakte gehaktballen, dan is het de moeite waard.

Ik voel me zo speels (woordspeling bedoeld) over mijn vaardigheden om gehaktballen te maken dat ik ze onlangs voor een Italiaanse vriendin heb gemaakt nadat ze een child had gekregen. Ze kregen twee zeer enthousiaste duimen omhoog, hoewel ze niet zeker weten hoe dat telt als een mens zonder slaap en zelfgemaakt eten.

Wat dit recept voor spaghetti en pittige gehaktballetjes zo bijzonder maakt, is de kruidenmix die aan de gehaktballenmix wordt toegevoegd. Ik gebruik een beetje chilipoeder, piment, oregano, basilicum, cayennepeper en gemalen rode pepervlokken. Het voegt een beetje warmte toe zonder volledig overweldigend te zijn, en de piment voegt wat zoetheid toe. Wat ik ook leuk vind aan deze gehaktballetjes, is hoe zacht ze zijn. Je kunt ze eigenlijk met een lepel eten!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here