Home Auto Markeringen, overdrijvingen van het bereik en EV-raiders

Markeringen, overdrijvingen van het bereik en EV-raiders

0
Markeringen, overdrijvingen van het bereik en EV-raiders


Seller verhoogt een Toyota Tacoma uit 2024 met $ 5.000 voordat deze zelfs maar op de markt komt

Toyota Tacoma TRD Sport uit 2024

Toyota Tacoma TRD Sport uit 2024
Afbeelding: Toyota

Toyota’s geheel nieuwe Tacoma verwacht te raken handelaar veel deze maand terwijl ze langzaam de fabriek uit druppelen. Op het second van schrijven zijn er in het hele land minder dan tien Tacoma’s uit 2024 te koop. Terwijl bij de meerderheid daarvan nog geen prijzen vermeld staan ​​– vermoedelijk omdat de supplier je through de telefoon of door langs te komen wil vertellen hoeveel de winst bedraagt ​​– is tenminste één supplier zijn Tacoma al aan het verhogen. – Lawrence Hodge Lees verder


Als sellers geen elektrische auto’s willen verkopen, laat de fabrikanten ze dan rechtstreeks aan consumenten verkopen

Afbeelding voor artikel met de titel Markups, Range Exaggerations And EV Raiders

Foto: Justin Sullivan/Getty (Getty-afbeeldingen)

Veel auto sellers hebben niet veel interesse in de verkoop van elektrische auto’s; sommige zijn politiek gekant tegen het idee Op het eerste gezicht willen sommigen gewoon niet de enorme investeringen doen die hun merken eisen om hun winkels te updaten naar EV-gereedheid, en sommigen zijn er gewoon filosofisch tegen om ook maar iets over producten te leren en zouden liever een uitverkoop verliezen dan iets opzoeken. (Niets van dit alles is van toepassing op mijn man Gage bij Betten Baker Honda, hij zorgde vorige week goed voor mijn moeder en haar nieuwe CR-V. Shoutout naar Gage!) – Rory Carroll Lees verder


Consumentenrapporten: deze elektrische voertuigen hebben een slechter bereik dan geadverteerd

Afbeelding voor artikel met de titel Markups, Range Exaggerations And EV Raiders

Foto: Kyle Hyatt/Jalopnik

Er zijn tegenstrijdige berichten over de vraag of Amerikaanse autokopers aan boord gaan van elektrische voertuigen. Terwijl er dit jaar bijna 2 miljoen EV’s verkocht zijndaar lijkt veel voorraad te zijn met enkele zware kortingen, wat meestal betekent dat er niet genoeg kopers zijn. Bereikangst is nog steeds een issue, en volgens Rapporten van de consument, zullen sommige EV’s niet de afstand afleggen die ze beweren te afleggen. -Tom McParland Lees verder


Is deze BMW Z3 2.8 uit 2000 met een hardtop voor $ 9.500 een koopje?

Leuke prijs of geen dobbelstenen 2000 BMW Z3

Denk eens aan alle dingen die vandaag mogelijk fout kunnen gaan Leuke prijs of geen dobbelstenen Z3, en lees dan de advertentie en besef dat de meeste van deze problemen al zijn aangepakt. Eens kijken of deze ogenschijnlijk goed onderhouden roadster even goed geprijsd is. – Rob Emslie Lees verder


Heeft deze Volvo V70 T5M uit 1998 het voor $ 8.900?

Leuke prijs of geen dobbelstenen 1998 Volvo V70 T5M

Terwijl vandaag Leuke prijs of geen dobbelstenen Volvo heeft ruim 230K op de teller staan, de herbouwde vijfpot onder de motorkap heeft daar slechts 1K van gedaan. Laten we eens kijken wat deze supercoole wagen zou kunnen opleveren voor koud, onerous geld. – Rob Emslie Lees verder


Hyundai laat je een Sonata met vierwielaandrijving kopen voor slechts $ 30.000

Hyundai-sonate uit 2024

Afbeelding: Hyundai

Tel sedans nog niet mee. Hyundai is de nieuwste autofabrikant die laat zien dat het niet de handdoek in de ring gooit voor dit section. De autofabrikant heeft zijn opvallende Sonata sedan voor 2024 opnieuw ontworpen en nu weten we eindelijk hoeveel het gaat kosten. Inclusief een bestemmingstoeslag van $ 1.115, begint de Sonata uit 2024 bij slechts $ 28.615, $ 2.050 meer dan het uitgaande mannequin. – Lawrence Hodge Lees verder


Wilt u voor $ 25.000 uw deksel op deze Honda del Sol SiR uit 1993 omdraaien?

Mooie prijs of geen dobbelstenen 1993 Honda del Sol TransTop

Volgens de verkoper vandaag Leuke prijs of geen dobbelstenen Del Sol verkeert in ‘showroomstaat’. Dat zou uiteraard een showroom zijn geweest, niet in de VS, aangezien deze versie van de targatop-tweezitter hier nooit is verkocht. Laten we eens kijken wat een dergelijke exclusiviteit waard zou kunnen zijn. – Rob Emslie Lees verder


Mijn Mustang is niet geschikt voor woon-werkverkeer met een form! Welke auto moet ik kopen?

Afbeelding voor artikel met de titel Markups, Range Exaggerations And EV Raiders

Afbeelding: Ford

Robert woont in Florida en ontdekt dat zijn Mustang uit 2014 niet het ideale voertuig is om het form naar college te praten. Omdat de Ford qua leeftijd aan het stijgen is, is het tijd voor een improve met vier deuren. Hij wil iets sportiefs met een respectabel brandstofverbruik. Welke auto moet hij kopen? -Tom McParland Lees verder


Ik ben een plunderaar uit onze apocalyptische toekomst, hier is hoe ik mijn Cybertruck gebruik

Afbeelding voor artikel met de titel Markups, Range Exaggerations And EV Raiders

Mijn naam is Steve. Mijn wereld is vonken en bloed. Ooit was ik een blogger – een toetsenbordstrijder op zoek naar een rechtvaardige zaak. Toen de wereld viel, werd ieder van ons op zijn eigen manier gebroken. Maar ik heb tenminste dit Cybertruck voordat het allemaal uit elkaar viel, wat tremendous nuttig is geweest bij al mijn overvallen op woestenijen. -Steve DaSilva Lees verder


Krijgt deze Toyota Paseo Convertible uit 1997 een pas van $ 8.500?

Mooie prijs of geen dobbelstenen 1997 Toyota Paseo cabriolet

Vandaag Leuke prijs of geen dobbelstenen De Paseo cabriolet was een uniek mannequin dat alleen verkrijgbaar was voor het modeljaar ’97. Laten we eens kijken of exclusiviteit en een uitstekende presentatie de vraagprijs kunnen verklaren. – Rob Emslie Lees verder


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here