Home Amusement Jada Pinkett Smith zegt dat de Oscars van Will Smith het huwelijk hebben gered – Hollywood Life

Jada Pinkett Smith zegt dat de Oscars van Will Smith het huwelijk hebben gered – Hollywood Life

0
Jada Pinkett Smith zegt dat de Oscars van Will Smith het huwelijk hebben gered – Hollywood Life


Will Smith, Jada Pinkett Smith
Beeldcredits: Shutterstock

Jada Pinkett Smith52, gaf toe dat ze zich voelde Will Smith slaan Chris Rots bij de Academy Awards van 2022 bleek een “positieve” zaak te zijn, zo blijkt uit een nieuw interview met Dagelijkse mail. De actrice, die onlangs onthulde dat zij en de acteur, 55, zeven jaar geleden gescheiden, zei dat ze voelde dat de gedurfde en nu beruchte stap hun huwelijk ‘redde’, ondanks alle controverses die daarop volgden. Ze onthulde ook dat ze bijna niet naar het evenement was gegaan.

“Ik was dat jaar bijna niet eens aanwezig bij de Oscars, maar ik ben blij dat ik dat gedaan heb”, vertelde Jada aan de outlet. “Ik noem het nu de ‘heilige klap’ omdat er zoveel positieve dingen volgden.”

Jada Pinkett Smith, Will Smith
Jada en Will tijdens een belangrijke gebeurtenis. (Matt Baron/Shutterstock)

“Dat second waarop de ventilator de ventilator raakt, is het second waarop je ziet waar je werkelijk bent,” vervolgde ze. ‘Na al die jaren geprobeerd te hebben om erachter te komen of ik Will’s zijde zou verlaten, was er die klap voor nodig om te zien dat ik hem nooit zal verlaten. Wie weet waar onze relatie zou zijn als dat niet was gebeurd?

Tijdens de live-ceremonie van de Oscars stapte Will het podium op om presentator Chris een klap te geven nadat hij een grapje had gemaakt over Jada’s geschoren hoofd. In de grap vergeleek hij haar met het personage van Demi Moore, die ook een geschoren hoofd had, in de movie uit 1997. GI Jane. ‘Houd de naam van mijn vrouw uit je verdomde mond,’ schreeuwde Will ook tegen Chris tijdens het second van de klap.

Will Smith, Jada Pinkett Smith
Will en Jada op een evenement in 2022. (Picture Press Company/NurPhoto/Shutterstock)

Jada’s laatste opmerkingen over haar huwelijk met Will komen slechts een paar maanden nadat ze soortgelijke uitspraken deed Verscheidenheid. “Na de Oscars hebben we echt diepgaand werk samen verricht”, vertelde ze destijds aan de outlet. ‘Ik had zoiets van:’ Ik rijd met je mee. Ik ben hier niet gekomen als jouw vrouw, maar ik ga hier weg als jouw vrouw omdat we een storm hebben waar we samen mee te maken zullen krijgen. Ik ga niet van je zijde wijken. ”

Will en Jada trouwden in 1997 en delen twee kinderen, waaronder een zoon Jaden25, en dochter Wilg, 23, samen. Ze maakten voor het eerst publiekelijk hun 2016 scheiding. “Tegen de tijd dat we in 2016 aankwamen, waren we uitgeput van het proberen”, vertelde Jada NBC-nieuws in oktober. “Ik denk dat we allebei nog steeds vastzaten in onze fantasie over hoe we dachten dat de ander zou moeten zijn.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here