Home Huisdieren Hoe u een attente huisgast kunt zijn met huisdieren

Hoe u een attente huisgast kunt zijn met huisdieren

0
Hoe u een attente huisgast kunt zijn met huisdieren


Staat er een roadtrip met vrienden en familie op de planning? Bent u bang dat het gebrek aan manieren van uw pup of kat u in het hondenhok kan doen belanden? Maak je geen zorgen: een attente gast zijn met huisdieren is niet ingewikkeld. Volg deze suggestions en uw bezoek zal voor iedereen een feest zijn!

Vrouw in een zomerjurk met een koffer in de ene hand en de riem van een Jack Russel Terrier in de andere

Te gast zijn in het huis van iemand anders kan voor iedereen een gespannen situatie zijn. Maar voeg uw hond of kat toe aan de combine en het kan regelrecht worden harig! Maar een attente gast zijn met huisdieren is niet zo moeilijk als je zou denken.

Een attente gast zijn met huisdieren

Zoals bij de meeste huisdiervriendelijke avonturen leidt voorbereiding vooraf tot succes! Als u van plan bent om met uw huisdier te reizen, is dit het second om u voor te bereiden.

1. Bevestig dat uw huisdier welkom is.

Je huisdier meenemen als verrassing voor je gastheer is nooit een goed idee. Het is mogelijk dat uw vrienden en familieleden het niet prettig vinden om uw huisdier in huis te hebben, of allergisch zijn voor uw harige reisgenoot. Bevestig dus vooraf dat uw huisdier welkom is. En bespreek eventuele beperkte gebieden en huisdiergerelateerde regels voor uw verblijf.

Gestroomde hond kijkt door de tralies van een gevangenisachtig raam in Tombstone, Arizona

2. Poets gehoorzaamheid op.

Reizen met uw huisdieren betekent dat u ze kennis laat maken met nieuwe plaatsen, geuren en mensen. Het is jouw taak om hen te helpen bepalen hoe ze zich in nieuwe omgevingen moeten gedragen.

Ter voorbereiding op uw reis kunt u wat tijd besteden aan het opfrissen van de basisvaardigheden van uw hond op het gebied van gehoorzaamheid, zodat hij zijn manieren kan laten zien en indruk kan maken op uw gastheren!

Als u zich op deze drie eenvoudige commando’s concentreert, zal dit een groot verschil maken tijdens uw reis:

  • ‘Naar beneden’ kan ervoor zorgen dat uw huisdier uw gastheren niet met te veel enthousiasme begroet.
  • ‘Blijven’ kan een hond ervan weerhouden een deur op slot te doen en te verdwalen.
  • “Depart It” kan uw pup redden van de maag-darmklachten als gevolg van het eten van iets schadelijks.

LEES MEER ⇒ Je hond trainen om te reizen

Gestroomde hond op een yogamat met een knuffel

3. Zorg voor een comfortabel toevluchtsoord.

Internet als kleine kinderen kunnen huisdieren gemakkelijk overprikkeld raken door veel activiteit en grote groepen. Geef ze dus een toevluchtsoord in een rustige kamer van het huis. Het kan zijn dat ze, als ze genoeg opwinding hebben gehad, naar hun mattress of bench gaan om te ontspannen.

Gestroomde hond die een gevulde grijze puppy knuffelt

4. Houd u aan het normale schema van uw huisdier.

Hoe eenvoudig het ook lijkt, het voeren en bewegen van uw huisdieren volgens hun normale schema zal hun angst helpen verminderen. Stel een alarm in op uw telefoon om u te herinneren aan de voedertijd van uw huisdier en sla zijn dagelijkse wandelingen niet over. Het is de perfecte gelegenheid voor een één-op-één-moment!

Man en hond lopen op een huisdiervriendelijk onverhard pad in Albuquerque, NM

5. Vermijd spijsverteringsrampen.

Het is verleidelijk om uw huisdieren te verwennen met menselijke voeding en further lekkernijen terwijl u op vakantie bent. En uw hond zal waarschijnlijk graag alles proberen! Maar veel voedingsmiddelen zijn gevaarlijk voor huisdieren. En zelfs het eten van gezond voedsel dat hij niet gewend is, kan de maag van uw huisdier van streek maken.

Het is het beste om je tijdens je reis aan zijn normale dieet te houden. Laat uw gastheren en andere gasten dus weten dat iedereen die niet-goedgekeurde lekkernijen aanbiedt, later uw huisdier kan opruimen!

Close-up van een gestroomde hond met zijn mond wijd open

6. Een gast met huisdieren magazine geen sporen achterlaten.

De beste manier om ervoor te zorgen dat u en uw huisdier opnieuw worden uitgenodigd, is door het huis van uw gastheer achter te laten zoals u het heeft aangetroffen. Neem een ​​further laken mee om het beddengoed te bedekken als u weet dat uw huisdier erop staat om bij u te slapen. Pak uw pluizenroller in en verwijder eventuele vacht die uw pup op de financial institution achterlaat. En zorg ervoor dat u de uitwerpselen van uw hond ophaalt en weggooit in de tuin.

Gestroomde hond die op een deken op een bed ligt

7. Houd je hoofd koel.

Vergeet niet dat uw huisdier uw gevoelens opmerkt en erop reageert. Spanning, spanning, en stress zijn veelvoorkomende emoties die wij mensen voelen als we reizen. Het is belangrijk om goed op uw gemoedstoestand te letten, need dat zijn de vibraties die uw pup ontvangt.

Als u merkt dat u zich gespannen voelt, haal dan diep adem, ontspan en onthoud dat samen reizen leuk is. Haasten is een goede manier om de druk op te voeren, dus overdrijf jezelf niet. En vertrek een paar minuten eerder dan nodig is voor geplande evenementen.

Gestroomde hond kijkt naar de camera met een man met een zonnebril en een oranje t-shirt achter hem

Zou een resort beter zijn?

Eerlijkheid is belangrijk bij het kiezen van de beste accommodatie voor u en uw huisdier. En een huisgast zijn met huisdieren vereist geduld en begrip. Als je een onstuimige pup hebt of gewoon liever een eigen plekje hebt om tot rust te komen, overweeg dan om een ​​hotelkamer te nemen.

Een retraite waar u en uw huisdier samen van kunnen genieten, kan wel eens het hoogtepunt van uw reis zijn!

LEES MEER ⇒ Suggestions om honden stil te houden in inns

Gestroomde hond die op een hotelbed ligt en een gevulde puppy vasthoudt

We hopen dat deze suggestions u en uw huisdier helpen indruk te maken op uw gastheren en dat ze uitkijken naar uw volgende bezoek!

(1.459 keer bezocht, 1 bezoek vandaag)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here