Home Bedrijf Gillian Tietz – Slim passief inkomen

Gillian Tietz – Slim passief inkomen

0
Gillian Tietz – Slim passief inkomen


Gillian Tietz

SoberPowered.com

Instagram

Wat was je droomcarrière als variety?

FBI-agent.

Beschrijf het second waarop u besloot ondernemer te worden.

Ik stond op het punt weer gepasseerd te worden voor een promotie op het werk en een voormalige baas maakte al meer dan een jaar kwetsende opmerkingen over mij. Ik ben nuchter, en elke keer dat dit gebeurde, ontstond er een zeer sterke drang om te drinken. Ik dacht: “hier blijven is niet veilig voor mij” en ik besloot te stoppen. Ik probeerde mezelf al bijna zes jaar match te maken in de biotechwereld en ik was het beu.

Ik verdiende destijds slechts $ 500 per maand met mijn bedrijf, maar ik had twee jaar lang onerous gewerkt aan het opbouwen van mijn merk en ik wist dat ik er met meer tijd en een betere geestelijke gezondheid achter zou kunnen komen. Ik sprak dat weekend op een podcastconferentie en vertelde iedereen dat toen ik thuiskwam, het eerste wat ik ging doen was mijn baan opzeggen.

Wat drijft het werk dat je doet?

Drinken maakte mijn leven ellendig en ik besefte dat ik veel giftige denkpatronen en een gebrek aan copingvaardigheden had, waardoor voor mij de perfecte situatie ontstond om verslaafd te raken aan alcohol. Ik heb veel van mijn eigen ellende gecreëerd. Nu ik vrij ben, is mijn leven in alle opzichten verbeterd en voel ik me stabiel en kalm. Ik geniet van mijn leven en voel me voor het eerst gelukkig.

Ik gebruik mijn opleiding in biochemie en mijn persoonlijke ervaring met nuchterheid om het publiek voor te lichten over alcoholverslaving. Door de wetenschap te leren kennen, kon ik de schaamte loslaten die ik voelde omdat ik mijn drankgebruik niet onder controle had. Toen ik acht maanden nuchter was, werd ik op een dag wakker en dacht: “iedereen moet dit weten” en ik lanceerde diezelfde dag mijn podcast zonder enig idee wat ik aan het doen was.

Wat is het meest opwindende waar u momenteel in uw bedrijf mee bezig bent?

Ik werk heel onerous om mijn maandelijkse podcastdownloads te laten groeien, zodat ik meer inkomsten uit sponsoring kan halen. Ik heb een aantal in gedachten dat ik tegen het einde van het jaar wil bereiken, dus ik ben nu druk bezig. Het is nu niet spannend, maar het zal zeker spannend zijn als ik momentum start te krijgen en mijn doel ga bereiken.

Wat betekent ondernemerschap voor jou?
Ondernemerschap betekent dat ik de wereld kan beïnvloeden en zowel mentaal als fysiek zo goed mogelijk voor mezelf kan zorgen. Ik heb me nooit gewaardeerd of betrokken gevoeld bij biotechnologie en de giftige promotiecultuur was verschrikkelijk voor mijn gezondheid. Hoewel ik ongeveer het dubbele aantal uren werk, ben ik kalm, gelukkig en voldaan. Ik heb nooit meer de Sunday Scaries of voel me hopeloos over mijn werk. Ik heb het gevoel dat ik eindelijk heb gevonden waar ik pas.

Onlangs werd onze kat onverwacht ziek en had niet veel tijd meer. Door het ondernemerschap kon ik een week vrij nemen om vóór haar tijd elke seconde met Luna door te brengen. Ik ben Dus dankbaar dat ik alles op pauze kon zetten of mijn communityleden tijdens mijn afwezigheid bijeenkomsten kon laten organiseren. Dat waren vijf heel bijzondere dagen die ik met Luna had en ik hoefde me geen zorgen te maken dat mijn baas boos zou worden, e-mails zou checken of laboratoriumverantwoordelijkheden zou behouden.

“Ik heb nooit meer de Sunday Scaries en voel me hopeloos over mijn werk. Ik heb het gevoel dat ik eindelijk heb gevonden waar ik pas.”

Wat heeft u naar SPI Professional geleid?
Ik ben een Pat Flynn-superfan en dacht al lang aan SPI Professional. Pat stuurde toevallig een e-mail dat de kar openging in hetzelfde weekend dat ik de beslissing nam om mijn baan op te zeggen, dus ik beschouwde het als een teken en sloot me aan.

Wat is het krachtigste interactie- of leermoment dat je hebt gehad in de neighborhood?

Ik heb een paar zeer nuttige interacties gehad met andere SPI-leden over mindset-blokkades en een aantal geweldige gesprekken met workforce SPI over strategie. Ik heb me het afgelopen jaar gerealiseerd dat mijn mindset een groot probleem is en hoe meer ik eraan werk, hoe beter mijn bedrijf wordt. Daarom ga ik altijd naar Professional als ik mentaliteitsproblemen wil bespreken.

“… mindset is een groot probleem en hoe meer ik eraan werk, hoe beter mijn bedrijf wordt, dus ik ga altijd naar Professional als ik mentaliteitsproblemen moet bespreken.”

Welke rol heeft SPI Professional gespeeld in uw bedrijf?

Ik zie Pat als mijn onofficiële mentor. Ik geniet erg van de maandelijkse Ask Pat-zoomgesprekken en Pat heeft me het afgelopen jaar enorm geholpen met mijn netwerk terwijl ik het groeide en ontwikkelde. Het was ook leuk om Group SPI beter te leren kennen en ze hebben allemaal geweldige suggesties gehad als ik ergens een mening over nodig had. Ik waardeer het dat Group SPI de tijd neemt om op ieders berichten te reageren.

Wat vind je het leukst aan SPI Professional, en wat onderscheidt de gemeenschappen van SPI van andere ondernemersgemeenschappen?
Ik ben niet blootgesteld aan een heleboel gemeenschappen, maar van wat ik heb gezien, zijn sommige erg kliekjes en SPI Professional is helemaal niet zo. Ik heb een afkeer van de ‘coole kinderen’-groepen die ik in verschillende sectoren zie, en het sluit alleen anderen uit die geen deel uitmaken van de groep. Iedereen bij SPI Professional is erg aardig en gastvrij.

Wat zou u zeggen om ondernemers die niet bij een gemeenschap betrokken zijn, aan te moedigen zich bij een gemeenschap aan te sluiten?
Het is goed om blootgesteld te worden aan verschillende perspectieven. De meeste van uw klanten zullen niet precies zo denken als u, dus het is nuttig om verschillende meningen van andere ondernemers te krijgen. Het is ook geweldig om strategieën te bedenken en te netwerken.

Als je vandaag een gloednieuw on-line bedrijf zou moeten starten, wat zou dat dan zijn?
Ik zou mensen helpen met podcasten. Ik weet veel over podcasting en werk momenteel met klanten, maar ik heb geen tijd om deze kant van mijn bedrijf te laten groeien en op de markt te brengen.

Als je moest beginnen met je huidig Vandaag opnieuw beginnen, wat zou u anders doen?
ik maakte veel van fouten, maar de meeste waren geweldige leerervaringen. Ik denk dat een fout die veel tijd in beslag nam, het te vroeg creëren van een cursus was. Mensen zeggen dat het niet uitmaakt hoe klein je publiek is, maar dat is wel zo. Als je geen marketingvaardigheden hebt en je publiek klein is, kun je je het beste concentreren op het leren wat mensen leuk vinden van je voordat je alle tijd, energie en geld besteedt die nodig zijn om een ​​cursus te maken. Marketingvaardigheden en je op je gemak voelen bij het promoten/verkopen zijn belangrijk. Hoe kleiner je publiek, hoe belangrijker die vaardigheden zijn.

Als je vandaag 1 miljoen greenback zou krijgen, zonder verplichtingen, wat zou je ermee doen?

Veel dingen! Ik zou mijn moeder inhuren zodat ze met pensioen kon gaan en gewoon parttime voor mij kon werken. Ik zou een marketingexpert inhuren om de advertising and marketing voor alle reveals in mijn netwerk af te handelen en een assistent voor alle hosts. Ik zou wat meer software program aanschaffen om mijn bedrijf te automatiseren. Ik zou een deel ervan investeren en een deel ervan aan een goed doel schenken.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here