Home Bedrijf Geef uw creatieve projecten een increase met een Nix Mini 2 Shade Matching-sensor voor $ 59,97

Geef uw creatieve projecten een increase met een Nix Mini 2 Shade Matching-sensor voor $ 59,97

0
Geef uw creatieve projecten een increase met een Nix Mini 2 Shade Matching-sensor voor $ 59,97


Openbaarmaking: ons doel is om producten en diensten aan te bieden waarvan wij denken dat u deze interessant en nuttig zult vinden. Als u ze koopt, krijgt Ondernemer mogelijk een klein deel van de opbrengst uit de verkoop van onze handelspartners.

Het kerstinkopenseizoen staat voor de deur, en voor alle ondernemers met ontwerpers of visueel geïnspireerde mensen in hun leven is dit een deal die echt de moeite waard is om te bekijken. Alleen tot en met 17 december kun je deze Nix Mini 2 Shade-Matching Sensor verkrijgen te koop voor slechts $ 59,97 (reg. $ 99). Zorg ervoor dat u het vóór 14 december bestelt voor een tijdige bezorging tijdens de feestdagen.

Ontwerpers en kunstenaars zijn dol op deze kleurensensor, need als ze iets zien dat ze leuk vinden in de wereld, kunnen ze deze gebruiken om die kleur onmiddellijk te scannen en aan te passen aan een van de meer dan 100.000 verfkleuren van merknamen, evenals met sRGB HEX, CMYK en LAB-kleuren. Het is een lichtgewicht hulpmiddel dat gemakkelijk mee te nemen is, en het beschikt over Bluetooth-mogelijkheden die het bereik nog indrukwekkender maken.

Beoordeeld met 4,9/5 sterren door geverifieerde kopers, deze kleuraanpassingssensor wordt ook geleverd met een solide en duurzame constructie, evenals free of charge levenslange toegang tot de Nix Paints en Nix Digital Android- en iOS-apps. U kunt niet alleen vertrouwen op nauwkeurige metingen, maar u krijgt ook levenslang toegang tot deze apps, wat betekent dat degene die de sensor gebruikt, kleuren kan ordenen en opslaan om deze op een later tijdstip in projecten te gebruiken – en dat alles terwijl u toegang heeft tot een schat aan functies om u te helpen creatie en organisatie.

Mis uw kans niet om dit aantrekkelijke en unieke cadeau te bemachtigen tijdens het kerstinkopenseizoen. Deze exclusieve prijs zal niet lang duren.

Krijg dit Nix Mini 2 kleurafstemmingssensor alleen te koop voor slechts $ 59,97 (reg. $ 99) tot en met 17 december – en zorg ervoor dat je het vóór 14 december bestelt om ervoor te zorgen dat de levering op tijd voor de feestdagen is.

Prijzen onder voorbehoud.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here