Home Auto F-150 Lightning V2H, “ontbrekende massamarkt” voor EV’s, Stellantis vecht tegen CARB: At this time’s Automotive Information

F-150 Lightning V2H, “ontbrekende massamarkt” voor EV’s, Stellantis vecht tegen CARB: At this time’s Automotive Information

0
F-150 Lightning V2H, “ontbrekende massamarkt” voor EV’s, Stellantis vecht tegen CARB: At this time’s Automotive Information


De Ford F-150 Lightning kan uw energierekening verlagen. Stellantis is terughoudend ten opzichte van Californië over offers met andere autofabrikanten. En is er een ‘ontbrekende massamarkt’ voor elektrische auto’s? Dit en meer, hier bij Inexperienced Automotive Studies.

Moederbedrijf Stellantis van Jeep en Dodge is de nieuwste autofabrikant strijd tegen de Californische emissieregels, bewerend dat ze verschillende andere autofabrikanten die ervoor kozen om vroegtijdig een deal te sluiten met de Air Assets Board van de staat, een concurrentievoordeel geven. Om aan de strengere Californische regels te helpen voldoen, heeft Stellantis al plannen aangekondigd om de niet-hybride verkoop in de Californische emissiestaten te verminderen.

Ford heeft de bidirectionele oplaadmogelijkheid van de F-150 Lightning nog een stap verder gebracht met een nieuw partnerschap dat de integratie van de vehicle-to-home (V2H)-technologie met slimme thermostaten onderzoekt, wat mogelijk kan resulteren in schonere energie, minder druk op het elektriciteitsnet, En lagere energierekeningen voor F-150 Lightning-bezitters.

En hoewel de belangstelling voor elektrische auto’s groot is, heeft onderzoeksgigant JD Energy onlangs betoogd dat er een “ontbrekende massamarkt” voor elektrische auto’s. In deze complexe situatie, waarbij sommigen suggereren dat de vraag naar elektrische auto’s vertraagt, zou het simpelweg een gebrek aan aanbiedingen die geprijsd en gepositioneerd zijn voor de massamarkt de dealbreaker kunnen zijn.

____________________________________________________

Volg Inexperienced Automotive Studies op Fb En Twitteren

Inexperienced Automotive Studies-nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang dagelijks het laatste groene auto- en milieunieuws in uw inbox!

Ik ga akkoord met het ontvangen van e-mails van Inexperienced Automotive Studies. Ik begrijp dat ik mij op ieder second kan afmelden. Privacybeleid.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here