Home Amusement De trailer van Kho Gaye Hum Kahan belooft een liefdesbrief aan vriendschap. Horloge:

De trailer van Kho Gaye Hum Kahan belooft een liefdesbrief aan vriendschap. Horloge:

0
De trailer van Kho Gaye Hum Kahan belooft een liefdesbrief aan vriendschap.  Horloge:


Na haar rol in Dream Woman 2 maakt Ananya Panday zich op voor de lancering van haar nieuwste webfilm, Kho Gaye Hum Kahan. In deze langverwachte movie spelen ook Siddhant Chaturvedi en Aadarsh ​​Gourav de hoofdrol. Hoewel het staff al eerder promotionele activiteiten had ondernomen, hebben recente updates over de movie de opwinding van followers vergroot. Als aanvulling op de buzz heeft het staff onlangs de trailer van de movie onthuld.

Kho Gaye Hum Kahan

Bekijk hier de trailer:

Als aangename verrassing voor de followers verscheen het hoofdtrio op NH7 Weekender 2023, het Happiest Music Competition, als onderdeel van hun promotietour. Daarnaast betraden ze het podium om op te treden op het nummer Hone Do Jo Hota Hai.

Kho Gaye Hum Kahan

Kho Gaye Hum Kahan vertelt het verhaal van drie beste vrienden van midden twintig die hun weg vinden in het tijdperk van sociale media – een verhaal dat de essentie van het digitale tijdperk weergeeft. De movie is het regiedebuut van Arjun Varain Singh en is mede geschreven door Arjun Varain Singh, Zoya Akhtar en Reema Kagti.

De movie, geproduceerd door Ritesh Sidhwani en Farhan Akhtar van Excel Leisure, in samenwerking met Zoya Akhtar en Reema Kagti van Tiger Child, gaat op 26 december in première op OTT.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here