Home Technologie De lancering van Fortnite Pageant sluit een monsterweek af voor Epic Video games

De lancering van Fortnite Pageant sluit een monsterweek af voor Epic Video games

0
De lancering van Fortnite Pageant sluit een monsterweek af voor Epic Video games


Er was een tijd, ongeveer twee weken geleden (hier zijn geen woordspelingen van veertien dagen te zien, ga verder) dat Fortnite slechts de bekendste Battle Royale-shooter ter wereld was. De uitgever, Epic Video games, kondigde vervolgens Fornite’s Large Bang aan, die drie nieuwe spelmodi met zich mee zou brengen: Lego Fortnite, Rocket Racing (gebaseerd op Rocket League). en tot slot het Fortnite Pageant – een nieuw ritmespel van Harmonix, makers van Guitar Hero en Rockband destijds.

Lego Fortnite heeft de verwachtingen overtroffen, met een gerapporteerd gelijktijdig 2,4 miljoen spelers. Binnen enkele uren na de lancering had Fortnite Pageant ook een indrukwekkende 600k geklokt. Hoewel het onduidelijk is hoeveel hiervan nieuw zijn in de megafranchise van Epic, kunnen we er vrij zeker van zijn dat het allemaal geen bestaande spelers zijn, en velen zijn aan boord gesprongen om te zien waar het allemaal om draait.

Bij de lancering kun je met Fortnite Pageant alleen of met je staff op het podium jammen met nummers van onder meer de Cranberries, Laga Gaga of de onderstaande trailer van White Stripes. Op dit second zijn er nummers om uit te kiezen en een wisselend aantal andere free of charge nummers om uit te proberen terwijl je probeert de klassementen te beklimmen, maar Fortnite gaat Fortnite en je kunt er zeker van zijn dat we nog veel meer songpakketten in de itemwinkel zullen zien spoedig. Als je dieper op dingen in wilt gaan, is er een Pageant Cross (denk aan Battle Cross) waarmee je through de Free Monitor beloningen kunt spelen, zoals emotes, gitaren, enzovoort. Er is ook een Premium Reward Monitor die niet is inbegrepen en die je 1.800 V Bucks kost, wat neerkomt op iets minder dan $ 15! Dit geeft je nog eens vier nummers die je aan je bibliotheek kunt toevoegen (inclusief Gangnam Type!) Samen met een hele reeks cosmetica om op te starten.

Hoe lang duurt het Fortnite Pageant-seizoen?

Seizoen 1 van Fortnite Pageant is gelanceerd met The Weeknd als posterster en de Premium Monitor bevat Blinding Lights als een van de further nummers. Epic zegt dat seizoen 1 volgend jaar loopt tot 22 februari, dus er is voldoende tijd om te zien hoeveel je wilt investeren in al deze nieuwerwetse dingen.

Kun je een Guitar Hero-controller gebruiken op Fortnite Pageant?

De enige teleurstelling die sommige van de 600.000 gelijktijdige spelers die Fortnite Pageant heeft aangetrokken, zou kunnen hebben, staat ook op het punt opgelost te worden. Vooralsnog kun je geen ritmecontroller gebruiken die je misschien nog in de slaapkamer hebt liggen van je historische spelprestaties, dus je kunt ook niet die Guitar Hero-bijl gebruiken die onder het mattress stof staat te verzamelen. Echter, Epic bevestigd aan IGN dat het toevoegen van dit kind controller een ‘prioriteit’ is voor het staff en dat dit ergens in de toekomst zal gebeuren. Dit soort engagement geeft ook aan dat Fortnite Pageant voor de lange termijn zal blijven bestaan.

Paul McNally

Paul is al met consoles en computer systems bezig sinds zijn ouders een Mattel Intellivision voor hem kochten. Hij was meer dan tien jaar redacteur van populaire gedrukte videogames en computertijdschriften, waaronder een toonaangevende PlayStation-titel. Heeft gamingcontent geschreven voor GamePro, Official Australian PlayStation Journal, PlayStation Professional, Amiga Motion, Mega Motion, ST Motion, GQ, Loaded en de Every day Mirror. Voormalig kampioen shoot ’em-up-legende.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here