Home Bedrijf De in Solana gevestigde debutant JITO overschrijdt $1,1 miljard aan handelsvolume op één dag

De in Solana gevestigde debutant JITO overschrijdt $1,1 miljard aan handelsvolume op één dag

0
De in Solana gevestigde debutant JITO overschrijdt $1,1 miljard aan handelsvolume op één dagSolana-gebaseerd liquid staking-protocol JITO was getuige van een handelsvolume van $1,1 miljard op één handelsdag.

Wat is er gebeurd: Crypto-uitwisseling, Bitget vermeldde het JITO-token uit het Jito-ecosysteem van liquide staking gebouwd op de Solana blockchain. Na de notering en handel zag het token een aanzienlijk handelsvolume van $1,1 miljard toen het reside ging. De JITO-governancetokens zijn vorige week naar de gebruikers gedropt.

Onmiddellijk nadat de handel begon, stond het token rond de $2 en is sindsdien met ongeveer 43% in waarde gestegen (gegevens van TheBlock) om momenteel op $3,36 te handelen.

Het totale aanbod van JITO-tokens is beperkt tot 1 miljard, waarvan er momenteel 115 miljoen in omloop zijn. Van het totaal waren 80 miljoen bestemd voor de community-airdrop ten behoeve van vroege gebruikers en toewijzingen voor validators en andere protocolbijdragers.

Op het second van rapportage ontvingen ongeveer 9.800 gebruikers die interactie hadden met het protocol en SOL hadden ingezet een minimal van 4.941 JTO, wat overeenkomt met ongeveer $ 14.000. JITO heeft ruim 6,4 miljoen SOL in kas, wat neerkomt op ongeveer $460 miljoen. Het blok gemeld.

Lees volgende: Jito’s Token Airdrop beloont zijn DeFi-liefhebbers: hier is alles wat u moet weten

Waarom maakt het uit: JITO stelt gebruikers in staat SOL te storten in ruil voor het derivaat JitoSOL, dat dient als ontvangstbewijs voor deelnemers aan het stakingproces.

Het Solana-ecosysteem maakt momenteel een aanzienlijke opwaartse beweging door, omdat het profiteert van belangrijke ontwikkelingen in zijn ecosysteem blockchain netwerk. NFT-collecties en airdrop-evenementen in het ecosysteem hebben geleid tot een zelfverzekerde gebruikersbasis.

Prijs actie: Vanaf zondagochtend de prijs van Solana SOL/USD was met 4,90% gedaald en het handelsvolume was de afgelopen 24 uur met 31,55% gedaald.

Foto: Shutterstock

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here