Home Bedrijf De coolste manier om te pendelen is goedkoper dan ooit

De coolste manier om te pendelen is goedkoper dan ooit

0
De coolste manier om te pendelen is goedkoper dan ooit


Openbaarmaking: ons doel is om producten en diensten aan te bieden waarvan wij denken dat u deze interessant en nuttig zult vinden. Als u ze koopt, krijgt Ondernemer mogelijk een klein deel van de opbrengst uit de verkoop van onze handelspartners.

Voor veel mensen is woon-werkverkeer het ergste deel van het werk. Natuurlijk hoef je als ondernemer niet altijd naar kantoor, maar je moet nog steeds naar vergaderingen en de stad verkennen. Waarom lijden onder het verkeer en het openbaar vervoer als u zich op een betere manier kunt verplaatsen?

Deze feestdagen kun je een BirdBike eBike voor een van de beste prijzen die u ooit zult vinden. Tot en met 17 december kost het slechts $ 749,97 met free of charge verzending, en zolang je vóór 14 december bestelt, wordt het gegarandeerd vóór Kerstmis geleverd.

Gemaakt door Dat Chicken, degenen die de wereld kennis hebben laten maken met het delen van elektrische scooters, BirdBike is een precisiefiets waarmee je gemakkelijk door de stad kunt reizen, zelfs als het heuvelachtig is. BirdBike heeft een krachtige motor van 500 W die een soepele rit ondersteunt een onmiddellijke enhance om je te helpen heuvels te beklimmen, bereik topsnelheid en meer. De krachtige carbon aandrijflijn en de sterke v-frameconstructie helpen de uitdaging van ruw terrein aan te gaan en elimineren de noodzaak om uw ketting te onderhouden zoals bij een gewone fiets.

BirdBike is voorzien van een verwijderbare accu van 36 V/12,8 Ah, wat ruim voldoende is om u van huis naar kantoor en terug te brengen. Als je er toch bent, zorgt het antidiefstalalarm van 120 dB voor further gemoedsrust.

Person Cam schrijft: “Ik heb altijd al een eBike gewild en ben zo blij dat ik er een van Chicken kon krijgen! Mijn favoriete onderdeel is hoe gemakkelijk het is om van modus te wisselen en alle modusopties – e-assist op verschillende niveaus, sport, eco , enz. Het scherm is ook mooi en zeer hightech. Ik ben web geen 1,80 meter lang en het v-frame previous goed bij mij.”

Nu tot en met 17 december kun je de BirdBike eBike voor 67% korting op de normale prijs van $ 2.299 voor slechts $ 749,97 met free of charge verzending – en bestel vóór 14 december voor tijdige bezorging tijdens de feestdagen.

Prijzen onder voorbehoud.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here