Home Voeding Dag 4: Delta Resorts by Marriott Grand Okanagan Resort

Dag 4: Delta Resorts by Marriott Grand Okanagan Resort

0
Dag 4: Delta Resorts by Marriott Grand Okanagan Resort


Welkom bij dag 4 van onze kerstcadeautjes. Kom en zie alle magie die Kelowna te bieden heeft, en doe mee en win een verblijf van 2 nachten in het Delta Resorts by Marriott Grand Okanagan Resort in een GLOEDNIEUWE 9e verdieping Sundown Suite!

Dit resort ligt direct aan het Okanagan-meer en wordt omgeven door pittoreske bergen. Het biedt stijlvolle hotelkamers, luxe voorzieningen en een fantastisch restaurant Eik & Cru (wereldklasse en RECHTS langs het water). Deze plek is op elk second van het jaar zo charmant!

Dompel jezelf onder in de sfeer aan het meer, midden in de Wine Nation van British Columbia Delta Resorts by Marriott Grand Okanagan Resort. Neem een ​​duik in de sprankelende binnen- en buitenzwembaden of breng een ontspannende middag door in onze volledig uitgeruste spa. Geniet van Kelowna en ga kajakken of varen op het Okanagan-meer, ga fietsen, wandelen of verken lokale wijnhuizen in de belangrijkste druivenregio van BC. Dit resort ligt midden in het hart van Kelowna, op loopafstand van winkels, eating places en uitgaansgelegenheden. Hier wacht u een spannend uitje aan het meer in vier seizoenen!

Doe mee en win een verblijf van 2 nachten in de prachtige GLOEDNIEUWE 9e Sundown Suite op de verdieping (het uitzicht is adembenemend!) en een cadeaubon van $ 200 om te dineren Eik & Cru ter waarde van $ 2500 CAD. Waar wacht je op? Vul hieronder in!

Dag 4: Delta Resorts by Marriott Grand Okanagan Resort

Hartelijk dank aan Delta Resorts by Marriott Grand Okanagan Resort voor deze prijs. Veel succes iedereen!

Fraîche Table Maaltijdplan: Het #1 maaltijdplan voor drukke gezinnen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here